A.B.S.

Bromsskiva

Särskilda kriterier för att bildelen ska passa

Ej i lager

Produktbeskrivning

A.B.S.-bromsskivor ger dig exceptionell prestanda i alla lägen. Bromsskivorna håller hög kvalité och kan jämföras med många av de största bromstillverkarna kvalitetsmässigt. A.B.S. är en uppstickare som alltid lagt stort fokus på konsumentvänlig prissättning vilket gör att du kan få en bromsskiva av riktigt hög kvalitet till ett minst sagt blygsamt pris. Detta har gjort att A.B.S. på senaste åren blivit en av världens största varumärken inom bromsar. Bromsskivorna tillverkas enligt de strängaste säkerhetsstandarderna, vilket garanterar en problemfri drift. A.B.S. har också lagt stort fokus på prestanda genom att enbart använda sig av välbeprövad teknik och pålitliga materialkombinationer.

VFD Brake disc

Design Award

Alla A.B.S. bromsskivor är VFD-bromsskivor - ”Vibration Free Disc” vilket innebär att de är framtagna med högsta precision för minsta möjliga vibration vid inbromsning. Få bekvämare inbromsningar och optimal bromsverkan. Varje bromsskiva bearbetas noggrant med CNC-styrda maskiner vilket ger extrem precision.

För att summera A.B.S.-bromsskivor så kan man kort säga att det är bromsskivor med hög kvalitet som igenkänningsfaktor. Sjunger dina bromsar på sista versen så kan du få en rejäl uppgradering utan att det behöver kosta skjortan. Ett bra val för dig som vill återfå god bromsverkan till ett lågt pris.