Kupéfläktar

En fungerande kupéfläkt är A och O för ett behagligt bilklimat. Den styr både värme och kylning i din bil, så om du vill svalkas under varma sommardagar eller värma dig under kyliga vinterdagar behövs en kupéfläkt. Här hittar du kupéfläktar till de flesta bilmodeller till riktigt bra priser.

Grid
sort-descending

Skapa ett skönt bilklimat med en ny kupéfläkt!

En trasig kupéfläkt i bilen är ohållbart, det är något som många bilförare kan intyga. Med en ny kupéfläkt får du ett behagligt klimat inne i bilen, precis som det ska vara. Om din kupéfläkt skulle vara gått sönder så hittar du din nya kupéfläkt här. Vi säljer ett brett utbud av högkvalitativa kupéfläktar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser.

Byta kupéfläkt

kupéfläkt

Det finns flera orsaker till att fel uppstår med din bils kupéfläkt. Både slitage på diverse delar och kortslutning i ledningarna kan vara en anledning till att din fläkt inte fungerar som den ska. Det kan även bero på att din kupéfläkt kommit i kontakt med fukt som gör att den inte lever upp till sin rätta prestanda. Man märker ofta rätt enkelt att det är fel på kupéfläkten eftersom att bilklimatet brukar påverkas markant. För att byta kupéfläkt i bilen så kan man ofta titta efter en liten "balja" mellan vindrutan och motorn, att byta fläkten brukar vara något som den händiga ofta kan lösa själv utan att lämna in bilen på en verkstad. Värmen och luftkonditioneringen i kupén är beroende av att fläktmotorn fungerar korrekt, det är därför viktig att du byter kupéfläkt när den går sönder, ett behagligt kupéklimat är en förutsättning för att man ska vilja åka långa turer i bilen.

Hitta rätt kupéfläkt till din bil

Här på mekster.se hittar du enkelt rätt kupéfläkt till din bil. För att enklast hitta rätt kupéfilter uppmanare vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta visas endast de kupéfläktar som passar just din bil. När du valt någon av de filtret som presenterats till din bil är det bara att beställa och när paketet anlänt kan du byta ut din dåliga fläkt. Om du ändå skulle känna dig osäker på valet av kupéfläkt kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst de hjälper dig mer än gärna att välja rätt.

Vi säljer kupéfläktar från de kända varumärkena Bosch, JP Group och vårt egna prisvärda varumärke mekster.