Servicekit

Är din bil i behov att lite extra omsorg och kärlek? Då är våra servicekit och kamremskit den perfekta presenten! Här hittar du kompletta servicekit till de vanligaste bilmärkena med allt du behöver för att skämma bort din bil det där lilla extra.

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Servicekit till din bil till riktigt bra priser

Att serva bilen behöver inte vara så komplicerat! Vi har nämligen gjort de enklare för dig genom att plocka fram färdiga servicekit, till ännu bättre priser dessutom än om du hade köpt delarna separat. Servicekitten varierar men innehåller i de flesta fall; oljefilter, luftfilter, bränslefilter, kupéfilter och varierande antal tändstift. Utöver våra prisvärda servicekit så finner du dessutom drivremskit med både drivrem och spännrullar.

För att du enklast möjligast ska hitta rätt servicekit till din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du har gjort detta kommer endast de servicekit som passar din bil att visas i produktlistningen. Därifrån kan du välja antingen ett passande servicekit eller kamremskit eller kanske båda till och med om din bil är i behov av lite extra omsorg?