Fast dragkrok

Vill du kunna frakta cyklarna smidigt med en cykelhållare eller kanske planerar du att koppla på ett släp? För att göra detta behövs en dragkrok. De vanligaste dragkrokarna är just fasta. Stabilare montering och mindre risk att delarna felar, det är även billigare än de avtagbara. Perfekt för dig som saknar dragkrok och är ute efter ett billigt alternativ. Skriv bara in ditt reg-nummer klicka in dig på produkten och väl inne hittar du även kablage till dragkroken som passar till din bil.

Vanliga frågor

Grid
sort-descending

Fast dragkrok för släp och husvagn

Går du i husvagns tankar eller vill du hitta ett smidigare sätt att transportera din cykel? Glöm då inte bort att se över om din bil har dragkrok. Med en fast dragkrok har du möjligheten att dra allt från släp till husvagn utan vidare strul. Fördelen med att montera en fast dragkrok är att man slipper montering och demontering vid varje användnings-tillfälle. Fast dragkrok är de många som väljer och föredrar av den simpla anledningen att den håller bra och är i princip underhållsfri i och med att den aldrig behöver monteras bort eller bytas när den väl monterats fast på bilen. Gör det till en självklarhet att kunna flytta grejer med släp eller att när som helst kunna dra på husvagnssemester. Här hittar du fasta dragkrokar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser.

Hitta en passande fast dragkrok till din bil

Här på mekster.se är det enkelt att hitta en fast dragkrok som passar din bil alldeles utmärkt. Men kom ihåg att när du väl har monterat den fasta dragkroken och ska börja utnyttja dess funktionalitet att du aldrig överstiger den maximala släpvagnsvikten som finns i registreringsbeviset. För att hitta en passande dragkrok till din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När detta enkla steg är genomfört kommer endast de fasta dragkrokar som passar din bil att visas i produktlistningen. Där ifrån är de bara att välja den dragkrok du föredrar. Skulle du ha några övriga frågor gällande fasta dragkrokar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst, de hjälper dig mer än gärna att besvara din frågor.

Vi säljer fasta dragkrokar från kända varumärken som JP Group och Monoflex.