Urtrampningslager

Letar du efter urtrampningslager till din bil? Då har du kommit helt rätt, vi säljer nämligen mängder av kvalitativa utrampningslager till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser.

Grid
sort-descending

Stort utbud av urtrampningslager till bra pris hos mekster.se

Ett urtrampningslager kan vid första anblick se ut som en reservdel utan större betydelse. Detta är såklart helt fel, ett urtrampningslager skulle man kunna säga är hjärtat i kopplingens funktion på manuella växellådor. När kopplingen är urkopplad (pedalen nedtryckt) så skjuter en arm lagret mot centrumet av membranfjädern. Urtrampningslagret arbetar alltså konstant i samröre med kopplingspedalen. Med andra ord så har du styrt hur urtrampningslagret beter sig massor av gånger.

urtrampningslager

Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av urtrampningslager från kända varumärken till de allra flesta bilmodeller. Vi säljer dem dessutom till riktigt bra priser. Om du vet med dig att du behöver byta urtrampningslager på din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta visas endast det urtrampningslager som passar till din bil. Om du har andra funderingar kring valet av urtrampningslager är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi säljer urtrampningslager från kända varumärken som A.B.S, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, LuK, QH, SKF, Valeo, Blue print och Sachs.