Lackstift

Vill du få bort repor och mindre stenskott från bilen utan att betala skjortan? Investera då i ett smart lackstift! På några sekunder kan du åtgärda små skönhetsfel och få din bil att se ut som ny igen. Här på mekster.se hittar du lackstift till riktigt bra priser.

Vanliga frågor

sort-descending

Lackstift till bilen

Att ha tillgång till lackstift med rätt färgkod är ett smidigt sätt att när som helst kunna förbättra såväl färg som lack, och även förebygga att stenskott eller små lackskador leder till mer omfattande och svårhanterliga problem. Vi har ett brett sortiment av lackstift som gör att du kan ge din bil den omsorg och omvårdnad som den förtjänar.

Utan att kostnaderna skenar gör vi det enkelt för alla att få tillgång till precis den sorts lackstift som krävs för varje enskild situation. Vi har lackstift från såväl kända tillverkare som prisvärda okända alternativ. Ett oerhört enkelt sätt att bevara sin bils nyskick och göra det bästa möjliga för färg och lack.

Så använder du lackstift

Hur använder man lackstift? Här är några tips för dig som vill få ut det meta av din touch-up pensel. Med lite noggrann planering och eftertanke kan du både minimera skadan och gör att resultatet blir lika bra som innan skadan uppstod.

  • Se till att ytan som du ska måla är helt fri från smuts. I många fall kan oljerester leda till att lackstiften inte fäster. Undvik att påbörja ett projekt när det är ovanligt varm eller kallt utomhus. Har du tillgång till ett garage är det i många fall en bra arbetsplats.
  • Välj rätt lackstift färgkod. Var särskilt uppmärksam på nyansskillnader mellan originalfärg och annan färg om din bil någon gång har målats om helt.
  • Kontrollera huruvida lackskadan är så djup att plåten har blivit synlig. För djupa skador är det viktigt att säkerställa att det inte blivit någon rostbildning. I många fall är det även en bra idé att i sådana fall applicera lite grundfärg, eller använda en rostpenna i förebyggande syfte.
  • Skaka noggrant lackstiften och fyll försiktigt i. Många rekommenderar att man gör försiktiga penseldrag och applicerar flera gånger med några minuters mellanrum.
    Som efterbehandling rekommenderas ofta en särskild lackfärg som ger yta och motverkar att färgen lossnar.
  • Det är viktig att låta arbetet ta den tid som behövs. Att stressa fram resultat är sällan en bra idé. Många rekommenderar att man alltid säkerställer att man har tillgång till ett lackstift. Ofta kan det vara en väldigt billig lösning som förhindrar ett en liten lackskada växer till att bli ett omfattande rostproblem.

Här hittar du kvalitativa lackstift som finns tillgängliga i ett stort antal färger. Ett enkelt sätt att matcha din nuvarande färg och säkerställa bästa möjliga resultat. Om du har ett lackstift tillgängligt kan du i många fall hantera ett stort antal lackskador på plats, och på så sätt se till att du slipper att situationen förvärras.

Lackstift en mirakelprodukt

Ett lackstift är en mirakelprodukt som alla borde ha i sitt garage. Den kan på några sekunder trolla bort mindre repor från bilens lack. Lackstift fungerar nästan som ett sudd. Du suddar helt enkelt bort repor och defekter som stenskott i ett nafs. Att köpa ett lackstift till bil är en billig investering som du kan använda på mindre repor istället för att lägga dyra pengar på att ta in bilen till lackering.