Fönsterputs

En strålande vy genom din bilruta ger en känsla av frihet och glädje. Med vårt sortiment av fönsterputsprodukter kan du enkelt ta bort smuts och fläckar, och återigen uppleva den där krispiga klarheten. Våra produkter är enkla att använda och ger en snabb och effektiv rengöring, vilket sparar dig tid och ansträngning. Ge din bil den omsorg den förtjänar och njut av en ren och glänsande glasyta både på insidan och utsidan.

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Vad är fönsterputs och varför är det viktigt att ha rent fönsterglas?

Fönsterputs är en viktig del av bilvård och glasrengöring. Det handlar om att rengöra fönsterglas för att få bort smuts, fläckar och damm. Rent fönsterglas ger inte bara en estetiskt tilltalande look, utan det är också viktigt för säkerheten. Genom att hålla fönstren på din bil rena kan du säkerställa en bättre sikt, vilket är avgörande för att undvika olyckor och behålla en god körsäkerhet.

Hur rengör man fönster på bästa sätt?

Att rengöra fönstren på rätt sätt är viktigt för att uppnå ett bra resultat och undvika repor. Här är några tips för en effektiv fönsterputs:

  • Använd rätt verktyg och produkter: För att få bästa resultat bör du använda en högkvalitativ fönsterputsmedel och andra lämpliga rengöringsredskap, som en mikrofiberduk
  • Börja med att dammsuga: Om du ska göra rent bilens fönster på insidan kan det vara bra att dammsuga bilens interiör för att ta bort eventuell lös smuts och grus.
  • Börja från toppen: När du rengör fönstren, börja från toppen och arbeta dig nedåt för att undvika att smuts droppar ner på redan rengjorda ytor.
  • Använd rätt teknik: Torka fönsterna vertikalt på insidan och horisontellt på utsidan för att enkelt kunna se eventuella ojämnheter.
  • Putsa i skuggan: Undvik att rengöra fönster i direkt solljus då det kan orsaka fläckar och göra putsningen svårare.

Regnavvisande medel - en viktig del av fönsterputs

Ett regnavvisande medel är en produkt som appliceras på fönsterglas för att förbättra siktbarheten vid regn och minska behovet av användning av vindrutetorkare. Detta medel hjälper till att få regndroppar att pärla sig och rinna av fönstret istället för att stanna kvar på glaset. Det är en viktig del av fönsterputs, då det kan öka säkerheten genom att förbättra sikten under dåliga väderförhållanden. I kategorin regnavvisande medel kan du hitta olika produkter som kan passa dina behov för att skydda fönsterglasen på din bil.

Spolarvätska - för en renare och klarare vindruta

Spolarvätska är en oumbärlig produkt för att hålla vindrutan ren och klar. Den används i kombination med spolarvätskesystemet på bilen för att effektivt kunna rengöra vindrutan från smuts, insekter och andra föroreningar. Genom att använda en högkvalitativ spolarvätska kan du vara säker på att få en ren och klar vindruta som underlättar din sikt under bilkörning. Inom kategorin spolarvätska kan du hitta olika varianter som passar för olika förhållanden och behov.

Fönsterputs är en viktig del av bilvård och glasrengöring. Genom att hålla fönstren på din bil rena kan du uppnå både en bättre estetik och körsäkerhet. Genom att använda rätt tekniker, verktyg och produkter kan du få dina fönsterglas att se ut som nya igen.