Regnavvisande medel

Ibland kan det regna så mycket att vindrutetorkarna inte räcker till eller så lite att du inte vill slå på dem. Ett vattenavvisande medel kommer förbättra din upplevelse i regnet. Se regndropparna bli till vattenpärlor och rulla av vindrutan, så tillfredsställande! Olika medel från ett flertal tillverkare i alla prisklasser, lätta att applicera med steg för steg-guider och ett häpnadsväckande resultat. Välj och vraka bland vårt sortiment innan regnet faller.
Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Rain repellent

Vem vill inte ha en vattenavvisande vindruta? Med ett regnavvisande medel kan du få den absolut bästa vindrutan i regnigt väder. Genom att först göra rent rutan och sedan applicera ett vattenavvisande medel förbereder du dig inte bara för regnet, du underlättar även framtida rengöring eftersom smuts och insekter inte fäster sig på rutan lika enkelt.

Skillnaden mellan en vanlig glasruta och en ruta med glasförsegling är markant. Man måste nästan se en för- och efterbild för att kunna förstå hur stor förbättringen är. Vattnet rinner av snabbt och effektivt vilket är extremt bekvämt och betryggande för föraren. Du får nästan en helt klar sikt med en förseglad vindruta och slipper vänta på vindrutetorkarens rörelse för att kunna se.

Rain‑X

Rain-X specialiserar sig på att underlätta ditt dagliga liv där fukt, regn och imma kan ställa till det. Ett brett utbud på intressanta produkter som du definitivt borde kolla in