Bilschampo och Rengöringsmedel - Turtle Wax

De är inte enbart bilens insida som behövs pysslas om emellanåt utan även dess utsida. Med bilschampo kan du göra din bil strålande fin. Vill du ha en riktigt glansig bil föreslår vi att du väljer ett schampo med vax för en snyggare slutfinish. Spana in vårt grymma utbud av bilschampon från kända tillverkare nedan.


År 1930 så skapade Ben Hirsch en bilpolish i familjens badkar. Turtle Wax är stolta att producera innovativa produktserier för de ständigt förändrade förhållanden som råder bilägare världen över. Historien om Turtle Wax: Ben Hirsch skapade år 1930 en bil polish i familjens badkar och fjorton år senare så förpackar han sin första polish för distribution vid namn Plastone. Två år senare väljer Ben Hirsch att döpa om Plastone till Turtle Wax på grund av dess hårda skal och finish. Efter fyra år vid namn Turtle Wax så är märket välkänt och börjar säljas i matvarubutiker och järnhandeln. Produkterna som börjar säljas vax avsett för polering av skor, golvvax och schampo för mattor. 1966 startas den första tillverkningen utanför USA. Detta sker i England, samma år så avlider Ben Hirsch. Historien om Turtle Wax tar inte slut där. 1982 började Turtle Wax tillverkningen av bilvårdsprodukter, första produkten som lanserades på marknaden var Minute Wax som var ett silikon baserat Wax. När deras första bilvårdsprodukt var lanserad så kom det ut nya innovativa produkter för bilvård på löpande band, Idag är Turtle Wax en av världens främsta tillverkare av bilvårdsprodukter.
Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Dina val:

  • Turtle Wax
Rensa
Kategori
Filter
Turtle Wax I lager
Rengöringsmedel Caravan Wash & Shine 1 lit
-4%

Rengöringsmedel Caravan Wash & Shine 1 l

86 kr
Ca marknadspris: 90 kr
Du sparar: 4 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Bilschampo och rengöring till din bil

Även bilen behöver ett grundligt bad emellanåt – se till att den strålar med hjälp av ett bra bilschampo. De är framförallt viktigt att rengöra bilen på vintern eftersom mycket smuts och vägsalter fastnar och kan nöta på lacken och i värsta fall börja rosta. Men även vår och sommar kan ge din bil skönhetsfläckar som behöver åtgärdas med hjälp av bilschampo. Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av bilschampo till riktigt bra priser som gör din bil skinande ren!

Bilschampo

Såhär rengör du bilen med bilschampo

  1. Fyll ljummet vatten i en hink och tillsätt bilschampo. Kom ihåg att inte överdosera, de ger inte bättre resultat.
  2. Se till så att bilschampot löddrar/skummar ordentligt – ju mer skum, desto bättre rengör de.
  3. Rengör bilen uppifrån och ner med de utblandade bilschampot tillsammans med en svamp.
  4. Ta en del i taget som t.ex en dörr så missar du inget.
  5. Skölj av svampen mellan gångerna för att inte riskera att repa bilen med eventuellt grus som kan ha fastnat i svampen.
  6. Skulle du råka tappa svampen på backen – ta en ny!
  7. Arbeta dig igenom hela bilen med bilschampot – snart har du en glad och ren bil.

Varför bilschampo?

Flera gör misstaget att tvätta bilen med diskmedel istället för bilschampo och det är sett stort misstag. Man tänker att diskmedel är både miljövänligt och billigare men man missar att de har dålig effekt på din bils lack. Resultatet är att din bils lack blir matt eftersom diskmedel tenderar att inte enbart lösa fett utan även vax och lackförsegling. Med ett bilschampo kommer din bils lack inte att försvinna utan att bevaras eftersom schampo för bilar är skonsamt mot lacken.

Hos oss finner du ett fint urval av bilschampo från kända tillverkare som Hagmans, Simoniz och Turtle Wax till riktiga kanonpriser. Vi har bland annat bilschampo som du kan tvätta direkt utanför ditt hem eftersom att den inte en droppe kommer rinna ner och riskera att hamna i dagvattnet. Vi har även bilschampon som innehåller vax för att ge en snyggare finish och en glansigare lack.