Bromssköldar

Din bils bromssköldar skyddar dina bromsar mot smuts, grus och annat som kan påverka dina bromsar negativt. Såklart slits bromssköldarna mer än övriga delar i din bils bromssystem eftersom de är direkt utsatta för alla påfrestningar. Se därför till att kontrollera din bils bromssköldar emellanåt för att försäkra dig om att de uppfyller sin uppgift. Om din bil är i behov av nya bromssköldar så hittar du passande bromssköldar här smidigt och enkelt med hjälp av vår regnr-box nedanför.

Grid
sort-descending

Skydda din bils bromsar med bromssköldar

bromssköld

Bromssköldar är precis som det låter, de ligger som en skyddande sköld över bromsarna för att skydda mot bland annat smuts och grus. Det är alltså din bils bromssköldar som står emot väder, vind och smuts och slits självklart snabbare än övriga bromssystemet. De sitter bromssköldar vid varje hjul och det är viktigt att dessa är hela eftersom att de skyddar bland de viktigaste som finns på din bil. Bromssköldar tillverkas vanligtvis i aluminium och ser till att fånga upp bromsdammet som brukar uppstå när du bromsar.

Se till att dina bromssköldar är hela och fria från rost och om de inte skulle vara det så hittar du dina nya bromssköldar på mekster.se. Är du osäker p vilka bromssköldar du ska välja till din bil? Inga problem! Fyll bara i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. Då visas endast de bromssköldar som passar just din bil.

Vi säljer bromssköldar från kända varumärken som JP Group, Klokkerholm och vårt egna prisvärda varumärke meksters.se.