Fönsterhiss

Fönsterhissar en den mekaniken som hjälper dig att höja och sänka din bils fönsterrutor. Fönsterhissar kan vara automatiska och sänkas genom ett knapptryck eller manuella och då måste du veva ner rutan. Skulle någon av dina fönsterhissar gå sönder så hittar du din ersättare här på mekster.se

Grid
sort-descending

Strular dina fönsterhissar? Köp nya prisvärda fönsterhissar hos mekster.se!

fönsterhissar

Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av fönsterhissar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Fönsterhissen är den anordning som hjälper dig att sänka och höja din bils fönsterruta. Fönsterhissen kan vara antingen automatisk och drivas med elmotor eller manuell där du av egen maskin vevar ner rutan. Det förstnämnda alternativet är de vanligaste idag på nya bilar. Att ha fungerande fönsterhissar är inte av betydelse för din bils prestanda men för din egen bekvämlighet. För hur härligt är det inte att kunna veva ner fönsterrutan en varm sommardag eller när du ska köra genom drive through’n en regnig eftermiddag? Om du har en bil som är försedd med fönsterhissar vill du naturligtvis åtgärda eventuella problem snabbt om de uppstår.

Hitta rätt fönsterhiss

Om du behöver byta ut någon av din bils befintliga fönsterhissar så hittar du din ersättare här hos oss. Du hittar enklast en passande fönsterhiss till din bil genom att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du har gjort detta kommer endast de fönsterhissar som passar din bil att visas i produktlistningen. Det enda du behöver vara uppmärksam på är placeringen eftersom att en och samma fönsterhiss vanligtvis inte passar alla fönster. Har du några frågor gällande valet av fönsterhiss kan du alltid kontakta vår kundtjänst om du skulle känna dig osäker så hjälper de dig.