Bromsokshållare

Bromsokshållaren ser till så att bromsbelägget och bromsoket ligger rätt i förhållande till varandra. Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av högkvalitativa hållare till bromsok till riktigt bra priser från ledande tillverkare.

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Bromsokshållare till bil

Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av bromsokshållare till riktigt bra priser. Bromsokshållarens främsta uppgift är att hålla fast bromsoket och bromsbeläggen så det ligger i rätt position. Bromsokshållaren är i sig en bildel som tål väldigt mycket men såklart har även de en begränsad livslängd som kan förkortas om man har en aggressiv körstil. Hållaren kan även slitas ojämnt så att spåren för oket och beläggen ändrar form, detta brukar kunna höras vid inbromsning.

Köp bromsokshållare online

Att köpa bromsokshållare på mekster.se är enkelt. Det enda du behöver göra för att hitta rätt hållare för din bil är att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta kommer endast de bromsokshållare som passar din bil att visas i produktlistningen. Därifrån får du kontrollera dess placering så du försäkrar dig om att du väljer den bromskokshållaren du behöver.

Vi säljer bromsokshållare från den ledande tillverkaren TRW.