Tändfördelare

Vill du ge din bil ett nytt liv med bättre prestanda och bränsleeffektivitet? Tändfördelare till bilen är svaret på dina önskningar. Med vår högkvalitativa tändfördelare kan du känna att bilen startar snabbare och går jämnare. Förbättra inte bara bilens prestanda, utan få också den trygghet som kommer med att veta att du investerar i tillförlitlighet och lång hållbarhet. Välj bland olika modeller för att hitta den perfekta tändfördelaren för just din bil. Upplev skillnaden!

Grid
sort-descending

Allt för tändningen till din bil - stort utbud av tändfördelare till bra pris!

tändfördelare

Här på mekster.se hittar du ett stort utbud av tändfördelare, fördelarlock, fördelararmar och fördelarkontaker till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Tändfördelaren har till uppgift att fördela högspänningen från din bils tändspole till rätt cylinder. Om din bils tändfördelare skulle vara trasig måste den ersättas med en ny och fräsch en. Du hittar enkelt rätt tändfördelare till din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer i regnr-boxen högre upp på sidan. När du fyllt i ditt regnr kommer nämligen endast de som passar just din bil att synas, därefter är det bara att välja den som känns bäst.

Vi säljer tändfördelare från kända varumärken som Beru, Bosch, Doducu, Facet, Herth+Buss Jakoparts, Hüco, JP Group, QH, Valeo, Blue Print och vårt egna prisvärda varumärke mekster.