Racingolja

Motorer som körs i höga hastigheter och höga varvtal behöver maximalt skydd - moderna sportbilar, prestanda och lyxfordon. Många oljor på marknaden idag ger inte det skydd som din motor behöver vid höga hastigheter. Racingolja är utformad för att skydda din motor vid höga hastigheter och hålla den på topp.

sort-descending

3 Items

Racingolja – för dina högpresterande fordon

När det kommer till att maximera prestanda och skydda motorn i dina högpresterande fordon, är valet av olja avgörande. Hos oss hittar du ett brett utbud av racingoljor som är speciellt utvecklade för att möta de unika behoven hos racing- och tävlingsfordon. Vårt sortiment omfattar oljor som passar för en mängd olika fordon och motorer. Oavsett om du kör motocross, go-kart, sportbil eller tävlingsbil, har vi racingoljan för dig.

Cross-olja – överlägsen prestanda i terräng

Om du ägnar dig åt motocross eller andra terrängaktiviteter, vet du att ditt fordon utsätts för extrema förhållanden. Vår cross-olja är speciellt utvecklad för att klara de påfrestningar som uppstår vid terrängkörning. Oljan erbjuder en överlägsen smörjfilm vid höga hastigheter och skyddar motorn mot slitage och skador. Med vår cross-olja kan du vara säker på att din motor klarar de tuffaste utmaningarna på crossbanan.

Go-Kart-olja – optimal prestanda på banan

För go-kart-förare är prestanda och effektivitet avgörande. Vår go-kart-olja är speciellt framtagen för att ge optimal prestanda på banan. Oljan är utvecklad för att leverera smörjning och skydd även under de mest krävande förhållandena. Det spelar ingen roll om du är en erfaren tävlingsförare eller en entusiast – vår go-kart-olja säkerställer att din motor fungerar på toppnivå, varje gång.

Olja specialutvecklad för sugmotorer eller turboladdningsmotorer

Din motor är unik, och det är viktigt att du använder rätt olja för att säkerställa dess optimala prestanda. Vårt sortiment inkluderar oljor som är specialutvecklade för sugmotorer eller turboladdningsmotorer. Dessa oljor är formulerade för att möta de höga kraven som dessa typer av motorer ställer. De ger överlägset skydd mot slitage, minimerar friktion och hjälper till att maximera effektiviteten hos din motor.

Olja speciellt framtagen för högpresterande multiventilmotorer

Högpresterande multiventilmotorer är moderna mästerverk av teknik, och för att de ska kunna prestera på sin bästa nivå behöver de rätt olja. Vi erbjuder oljor som är speciellt framtagna för dessa motorer, med formuleringar som ger utmärkt smörjning, skydd och effektivitet. Våra oljor hjälper till att förhindra skador på ventilerna, hålla motorn ren från avlagringar och säkerställa optimal prestanda oavsett om du kör på banan eller vägen.

Olja som skapar en överlägsen smörjfilm vid hög hastighet

När du kör din racingbil i höga hastigheter, är det viktigt att ha olja som kan hantera de extrema krafter som uppstår. Vår racingolja är speciellt formulerad för att skapa en överlägsen smörjfilm vid höga hastigheter, vilket minimerar friktion och slitage på motorns rörliga delar. Att välja rätt olja är avgörande för att hålla motorn i bästa skick och för att säkerställa maximal prestanda på banan eller tävlingsbanan.

Olja som är maximalt för sportbilar, tävlingsbilar och den senaste motorteknologin

Om du äger en sportbil eller tävlingsbil och vill se till att den fungerar på toppnivå, är det viktigt att använda rätt olja. Vår racingolja är speciellt utvecklad för att möta de höga kraven hos sportbilar och tävlingsbilar. Dessa oljor ger utmärkt smörjning, skydd och prestanda för den senaste motorteknologin. Oavsett om du tävlar på banan, kör på landsvägen eller bara är ute efter maximal prestanda, kan du lita på att vår olja levererar resultaten du letar efter.

Så oavsett om du behöver olja för din cross, go-kart, sugmotor, turboladdningsmotor, multiventilmotor, hög hastighet eller sportbil – har vi den racingolja du behöver. Utforska vårt sortiment och ge din motor den bästa möjliga vård och prestanda.