Avgasreglering

Ett felande avgassystem är inte enbart dåligt för din bil utan även för dig och miljön. Därför är det viktigt att avgassystem och dess komponenter är hela och fräscha och fungerar som det ska. Här hittar du ett stort utbud av avgasregleringsprodukter som EGR-ventiler, AGR-ventiler, Adblue filter mm.

Grid
sort-descending

Avgasreglering till din bil

Är du på jakt efter avgasreglering till din bil så har du kommit rätt. Vi har nämligen ett stort utbud av avgasreglering till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Att ha ett fungerande avgassystem är avgörande både för din bils hälsa men även för att undvika överdrivna utsläpp. Det är alltså inte bara du som påverkas av ett felande avgassystem, det är även vår miljö. Om det skulle bli fel med din bils avgasreglering är det viktigt att du gör något åt problemet och ersätta de delar som ställer till problem.

EGR Ventil

Avgasregleringsprodukter som du hittar här

  • EGR-ventiler
  • AGR-ventiler
  • Avgastryckarsensor
  • Oljeavskiljare
  • Adblue filter
  • Tryckomvandlare

EGR-ventil

En EGR-ventil är en del i din bils motor som reglerar avgaserna. Den ger din motor mer effekt och är även bra för miljön. EGR-ventilen återför delar av din bils avgaser tillbaka till motorn. Den ser alltså till så att delar av avgaserna återanvänds av motorn istället för att släppas ut i miljön. De avgaser som återanvänds ser till så att motorns temperatur minskar. Om motorn känns trög vid start kan det vara EGR-ventilen som strular. Det är inte ovanligt att den blir täckt med sot. I vissa fall går det att ta lös och rengöra ventilen men i många fall behöver EGR-ventilen ersättas med en ny och fräsch.

För att hitta rätt avgasreglering till din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta kommer endast de avgasregleringsprodukter som passar din bil att visas i produktlistningen. Därifrån är det bara att välja de reservdelar du behöver för att återfå ett välmående avgassystem.

Vi säljer avgasregleringsprodukter från kända varumärken som Hengst filter, Herth+Buss Elparts, JP Group, NGK, Pierburg, Valeo, Blue Print och vårt egna prisvärda varumärke mekster.se