Framljus

Trasig lampa på bilen? Då har vi både de Framljus som håller längst och de absolut starkast lysande lamporna på marknaden! Tips är att alltid ha en extra av varje lampsort i bilen för att undvika böter och köra trafiksäkert.

Starka Billampor till dina framljus! För en säker bilresa!

Osram Night Breaker Laser

En av bilen viktigaste säkerhetsaspekter är att dina billampor fungerar som de ska. Detta är mer än viktigt i Sverige där vi är väldigt vana med att alla bilar som körs har lamporna på.

Hos oss hittar du ett brett utbud från kända märken som Philips, Osram och många fler!

Vad bör jag tänka på när jag köper nya billampor till min bil?

Det finns lite saker som kan vara relevanta att tänka på när du köper lampor, till exempel om du tycker att ditt halvljus är för svagt finns det lampor som är extra starka utan att kompromissa för mycket med lampans livslängd. Några av dessa är Philips X-vision eller Osrams Nästa generation Night Breaker Laser som är de starkaste lamporna i sin klass och som fortfarande är besiktnings godkända.

Värderar du lampans livslängd högst kan vi starkt rekommendera Osrams Ultra Life med en hållbarhet på uppemot 4 gånger gentemot en standardlampa! Osram har även sin Original Serie som används av många biltillverkare världen runt.

Jag tycker det är jobbigt att köra min bil i mörker

Det är superviktigt att se väl och inte bli bländad av andras lampor! Därför kan vi rekommendera detta för de som vill göra ett stort lyft för sin bil:

  • 1.Byt Bilruta Detta för att en ruta precis som torkarblad behövs bytas efter ett tag då bilrutan blir repig. Reporna orsakar väldigt störande brytningar i mörker.
  • 2.Byt torkarblad När man har kört med dålig blad ett tag förvånas man av hur mycket bättre det faktiskt blir med helt nya torkarblad.
  • 3.Köp starkare lamporsom Philips ”X-vision” eller Osrams ”Night breaker Laser”.
  • 4.Applicera siktförbättrare Detta gör att vattnet flyger av de rutor du applicerar den på, förslagsvis vindrutan och framrutorna. Vattnet kommer inte längre lägga sig på rutan, utan rinner av direkt som små droppar. Dvs. Du behöver knappt använda torkarbladen eftersom vattnet helt blåser av i hastigheter över 80km/h.

Vipps! Så har du skapat de absolut bästa förutsättningarna för en säker och bekväm resa där du inte behöver anstränga dig för att se bortom de bländande ljusen eller i det svaga ljuset. Du hittar såklart allt du behöver här på mekster.se!