Krängningshämmare

Dåliga krängningshämmare kan vara svåra att upptäcka men de finns några tecken som tyder på att de bör ses över. Klunkande ljud från däcken eller en ratt som känns "lös" kan vara tecken på att din bils krängningshämmare behöver bytas ut. Du hittar nya krängningshämmare här på mekster.se smidigt och enkelt genom att fylla i ditt regnr i regnr-boxen nedan.

Grid
sort-descending

Items 13-24 of 1169

Brett utbud och bra priser på krängningshämmare

Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av krängningshämmare med hög kvalitet till riktigt bra priser. Krängningshämmare har som uppgift att stabilisera din bils fram- och bakvagn och förbinda flera andra bildelar. Krängningshämmaren bidrar alltså till en mjuk och följsam åktur. Utöver detta så förbättrar även krängningshämmaren stötdämpningen, vilket innebär att bilen inte vinglar så mycket när du svänger med bilen. Den förhindrar därmed att du tappar kontrollen över bilen. Vilken krängningshämmare du behöver skiljer sig åt mellan olika bilar men en sak som är säker att det är viktigt att den inte är sliten eller trasig då det är en viktig komponent på din bil.

När ska jag byta krängningshämmare

krängningshämmare

Om du vet med dig att krängningshämmaren är trasig ska du så klart byta ut den direkt. Men det är inte alltid man uppmärksammar att det är just krängningshämmaren som behöver bytas ut. Det finns däremot några tydliga tecken på att det kan vara dags. Om du hör klunkande eller konstiga ljud från däckområdet kan det vara krängningshämmaren som är felet. Du kan även upptäcka att det är fel på krängningshämmaren genom bilens styrning. Ett exempel är att ratten kan kännas lös och bilens ”kropp” kommer att svänga mer än innan.

Om du nu har konstaterat att det är krängningshämmaren du behöver byta ut så hittar du din nya här på mekster.se. För att du enklast ska hitta rätt krängningshämmare till din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. Genom att göra detta visas endast de krängningshämmare som passar just din bil.

Vi säljer krängningshämmare från kända varumärken som A.B.S, Bendix, Dansk, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, Lemförder, Original, QH, Blue print, Metalcaucho, monroe och vårt egna prisvärda varumärke mester.se