Styrled

Här hittar du ett stort utbud av styrleder till de flesta bilmodeller. Fyll i ditt regnr i regnr-boxen för att hitta rätt styrled till din bil!

Grid
sort-descending

Items 25-36 of 1434

Hitta rätt styrleder till din bil hos mekster.se

Letar du efter nya styrleder till din bil? Då har du kommit rätt! Vi har nämligen ett stort utbud av styrleder till de allra flesta bilmodeller och till riktigt bra priser dessutom. Det är bilens Styrled som gör att hjulen rör på sig när du vrider på ratten. Styrleden är fäst på styrstången och det sitter normalt en styrled på varje sida. Det är väldigt viktigt att ha en väl fungerande styrled då glapp kan leda till att hjulens rörelser blir ojämna, det blir svårt att styra och du kan hamna i farliga situationer.

styrled

Om någon av dina styrleder börjar bli slitna så är det dags att ersätta den med en ny och fräsch styrled. Ett dåligt styrled gör nämligen så att hjulrörelserna blir ojämna samt att hjulet kan börja glappa. Låter man det gå för lång tid innan man åtgärdar problemet men fortsätter köra i trafiken kan det bli farligt. När bytet av styrled skett kan din framvagn bli obalanserad. Därför är det viktigt att du genomför en hjulinställning efter utfört byte.

För att du ska försäkra dig om att du väljer rätt styrled till din bil kan du ta hjälp av vår smarta regnr-box som du finner högre upp på sidan. Fyll i ditt registreringsnummer och klicka fortsätt så visas endast de styrled som passar just din bil.

Vi säljer styrleder från kända varumärken som A.B.S, Bendix, Hella, Herth+Buss Jakoparts, Japanparts, JP Group, Lemförder, QH, Blue print, Metalcaucho, Monroe och vårt egna prisvärda varumärke mekster.