Svänghjul

Din bils drivlina består bland annat av ett svänghjul och den behövs för att din bil ska rulla som den ska. Här hittar du svänghjul av hög kvalitet till riktigt bra priser till de allra flesta bilmodeller.

Grid
sort-descending

Stort utbud av svänghjulsprodukter till bra pris hos mekster.se

Svänghjulet är en rund stor metallskiva som sitter ihop med vevaxeln. På manuella bilar är den sammankopplad med både motor och växellåda. Svänghjulet lagrar energi och får bidrar till att motorn och växlingen går smidigt. Som du förstår är det därför viktigt med ordentliga och fungerande svänghjul för att få en behaglig körning. Det finns två typer av svänghjul, den ena är stelt svänghjul som består av en massa och för nyare motorer svänghjul med dubbelmassa.

svänghjul

Hos mekster.se hittar du svänghjul med hög kvalitet till bra priser som passar de flesta bilmodeller. Om du vet med dig att din bils svänghjul behöver en fullgod ersättare hittar du den med andra ord här. Du kan underlätta ditt val av svänghjul genom att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. Då visas nämligen endast de svänghjul som passar till just din bil.

Vi säljer svänghjul från kända varumärken som Hella, Herth+Buss Jakoparts, JP Group, LuK, Valeo, Blue print och Sachs.