Reläer, motstånd och dioder

Upplev en smidig och säker bilfärd med våra högpresterande reläer, motstånd och dioder! Med våra produkter är du trygg på vägarna, oberoende av väderförhållanden eller tid på dygnet. Vår breda produktkategori har allt du behöver för att upprätthålla optimal funktion och säkerhet i din bil. Kvalitetssäkrad teknik ger dig pålitliga och långvariga komponenter för en problemfri körupplevelse. Ge din bil den extra energin den förtjänar och njut av resan till fullo. Köp dina bilreservdelar hos oss idag och ge din bil den omtanke den behöver.

Grid
sort-descending

Items 1-12 of 32

Stort utbud av reläer, motstånd och dioder - Bra pris på alla typer av el-produkter till din bil!

I en bils elsystem finns reläer, motstånd och dioder. Reläer och strömbrytare är det som gör det möjligt för dig att styra, stänga av och sätta på olika funktioner i bilens elsystem. Motstånd, även kallat resistor, hjälper bilens elsystem att hålla rätt spänning för systemets olika funktioner så de inte får kortslutning eller fungerar dåligt. Dioder är det som leder strömmen.

Relä

Här på mekster.se hittar du en mängd olika reläer, motstånd och dioder med hög kvalitet till bra pris som passar de flesta bilmodeller. För att hitta reläer, motstånd eller dioder som passar din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta kommer enbart de produkter som passar den valda bilen att visas.

Vi säljer reläer, motstånd och dioder från kända varumärken som Bosch, Hella, Herth+Buss Jakoparts, Hüco, JP Group, Universal, Valeo, Vemo och vårt egna prisvärda varumärke mekster.

loader
Laddar...