Tändkabel

Öka bilens prestanda och få en smidig och pålitlig körupplevelse med våra högkvalitativa tändkablar. Våra kablar är speciellt utformade för att leverera en stark gnista och förbättra bränsleeffektiviteten, vilket ger dig bättre acceleration och lägre bränsleförbrukning. Dessutom är våra kablar tillverkade av slitstarka material som håller för tuffa väderförhållanden och motverkar elektromagnetisk störning. Det är dags att ge din bil den kärlek den förtjänar och maximera dess prestanda med våra pålitliga tändkablar.

Grid
sort-descending

Få din bil att tända till - stort utbud av tändkablar till bra pris!

tändkabel

Är din bil i behov av nya tändkablar så har du kommit rätt. Vi säljer nämligen tändkablar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Tändkablarna har till uppgift att leda nödvändig spänning till tändstiftet med så lite förlust som möjligt. Tändkablarna måste skyddas mot överspänning genom att undvika isolering eller att de tar i backen. Du hittar enkelt en tändkabel som passar till din bil genom att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta kommer endast de tändkablar som passar din bil att synas i produktlistningen.

Vi säljer tändkablar från kända varumärken som Beru, Bosch, Fae, Herth+Buss Elparts/Jakoparts, Hüco, JP Group, NGK, Blue Print, Metalcaucho och vårt egna prisvärda varumärke mekster.