Torkararm

Det är i din bils torkararmar som du fäster torkarbladen. Torkararmarna drivs av en motor som i sin tur gör så att torkarbladen rör sig över rutan och ger dig bättre sikt vid regn- och snöfall. Det är viktigt att torkararmarna fungerar, annars blir din bils torkarblad näst intill värdelösa. Du hittar nya torkararmar här på mekster.se

Grid
sort-descending

Brett utbud av torkarmar

torkararm

Har någon av dina torkararmar på din bil gått sönder och du behöver en ny så hittar du den här på mekster.se. Vi säljer ett stort utbud av både bakre och främre torkararmar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Torkararmen drivs av vindrutetorkarmotorn och ser till att torkarbladen rör sig över din vindruta. Upplever du att dina torkarblad rör sig dåligt kan det vara fel på din torkararm. Det är väldigt viktigt att torkararmen fungerar eftersom de är de som gör så att torkarbladen rör sig och därmed får bättre sikt. Det är i torkararmarna som torkarbladen fästs.

För att du så enkelt som möjligt ska hitta rätt torkararm till din bil uppmanar vi dig att fylla i ditt regnr i regnr boxen högre upp på sidan. När du har gjort detta kommer endast de torkararmar som passar just din bil att visas i produktlistningen. Därifrån får du vara noga med att kontrollera vilken placering torkararmen har så att du försäkrar dig om att du beställer det du behöver.

Vi säljer torkararmar från kända varumärken som Bosch, JP Group, Original och vårt egna pirsvärda varumärke mekster.