Bromsvätska

Stermann förser bilmarknaden med eftermarknadsdelar av hög kvalitet till absolut bästa pris. Genom noggrann research och mycket god insyn i den globala marknaden så har Stermann haft möjligheten att ta fram reservdelar till det absolut bästa priset. Stermann har alltid haft sitt huvudfokus på att ta fram prisvärda & kvalitetssäkrade reservdelar till slutkonsument. Idag täcker produktsortimentet över 3000 olika reservdelar till de vanligaste bilmärkena i Europa.
  1. STERMANN X
Shopping Options
Visa som Grid List

2 Items

per page
  • Namn
  • Pris
  • Mest visade
  • Leveranstid
Beställningsvara STERMANN
Bromsvätska
-28%

Bromsvätska

179 kr
129 kr
Du sparar: 50 kr
Beställningsvara STERMANN
Bromsvätska
-18%

Bromsvätska

79 kr
65 kr
Du sparar: 14 kr
Visa som Grid List

2 Items

per page
  • Namn
  • Pris
  • Mest visade
  • Leveranstid

Behöver du bromsvätska till din bils bromssystem? Då har du kommit till rätt ställe, här hittar du nämligen bromsvätska till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Här hittar du DOT4 bromsvätska, DOT5, DOT3 och DOT 5.1 med flera. Att ha rätt nivå av Bromsvätska är viktigt för att bilens bromsar ska fungera som de ska. Bromsvätskan pressas till bromscylindrarna som i sin tur trycker bromsbeläggen mot bromsskivan. Bromsvätskan smörjer även packningarna och andra ytor i det hydrauliska bromssystemet. Det är viktigt att man använder rätt bromsvätska för sitt bromssystem, om du är osäker på vilken bromsvätska din bil har kan du alltid kolla i din bils manual. Den vanligaste bromsvätskan i dagens bilar är däremot DOT4.

Hitta rätt bromsvätska

Du kan som nämnt ovan alltid kolla i din bils manual för att ta reda på vilken bromsvätska just din bil bils bromssystem behöver. Men du kan även ta hjälp av vår smarta regnr-box högre upp på sidan. De enda du behöver göra nämligen är att fylla i ditt regnr där i boxen så kommer endast de bromsvätskor som passar din bil att visas i produktlistningen. Därifrån är det bara att välja en baserat på hur mycket bromsvätska du behöver, vi har allt från 0,25 – 20 liter.

Vi säljer bromsvätska från de kända varumärkena A.B.S och ATE