Plast och vinyl

På insidan av bilar finns de många plast- och vinyldetaljer som instrumentpanel och instrumentbräda med mera. Dessa behöver emellanåt rengöras från smuts och damm med hjälp av rätt rengöring. Här på mekster.se hittar du plastrengöring och vinylrengöring som skonsamt och effektivt avlägsnar smuts.

Plastrengöring och vinylrengöring

På din bil finns de både plast och vinyldetaljer som kan kräva speciell rengöring för att du ska få ett önskvärt resultat. De finns plast och vinyldetaljer på såväl bilens utsida som insida, men här hittar du produkter som är avsedda för att rengöra insidan av din bil. Dessa produkter (plastrengöring och vinylrengöring) är speciellt framtagna för skonsamt göra rent instrumentpanelen, instrumentbrädan och övriga plastdetaljer. Plast- och vinylrengöring tar snabbt och smidigt bort oönskad smuts från din bil och får den att skina som den stjärna den är. Ge din bil kärlek och skäm bort den de där lilla extra. Rengör alla plastdetaljer på din bil på med hjälp av vinyl- och plastrengöring.

Vi säljer plast och vinylrengöring från de populära varumärkena Meguiars, tershine, Turtlewax, Sonax, Autoglym och många fler.