Strands

Extraljuspaket 3x Strands Siberia Night Ranger 9" 435W

I lager,

Totalt:
Totalt:
Final product price 9 905 kr

Ingår i paket

Strands Siberia Night Ranger Fjärr - Extraljus LED 9" 2 959 kr
Strands Siberia Night Ranger 9" - Spot 2 929 kr
Strands Siberia Night Ranger Fjärr - Extraljus LED 9" 2 959 kr
Strands Siberia Night Ranger 9" - Spot 2 929 kr
Extraljushållare För Tre Extraljus - Svart 339 kr
Siberia Proffskabelsats High Power 3x DT2-kontakt - inkl DT4-adapter
Bästsäljare
779 kr
None 0 kr
Extraljushållare Toppstag 2st Strands
Bästsäljare
79 kr
  • E-godkänd
  • Duo positionsljus
  • Optimerad ljusbild

Köp även till

XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
2 179 kr

Beskrivning om serien Siberia NR

SIBERIA-DESIGNEN

Vi är besatta av detaljer. De små sakerna som betyder allt för slutresultatet. Att perfekt föra dem samman och ge liv till en riktig game-changer. Med Siberia extraljus får du just det. Den mest tilldragande looken. Rå och modern design med ett positionsljus som gör helheten fulländad. Siberia lyfter ditt fordon, boostar din passion och ger dig säkerhet utöver det vanliga

Siberia NR

LEGENDARISK LJUSBILD

Maximal ljuseffekt. Siberia ger dig effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Perfekt för varierad körning. Kraften hos LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd.

Siberia NR

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg är du? Duo positionsljuset gör det möjligt att välja. Oavsett vad du väljer – positionsljuset ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

Siberia NR

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material med bra ljusöverföring som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka svarta aluminiumhöljet tål salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

Siberia NR

Produktbeskrivning

Passion i varje detalj. Vi har tagit den extremt omtyckta looken och prestandan från vår Siberia LED-bar och förvandlat den till ett extraljus. Den ultimata presentationen av vårt varumärkes signum. Siberia NR, Night Ranger, ger en körupplevelse som inte lämnar föraren oberörd. Perfekt för varierad körning – både på motorvägar, landsvägar och skogsvägar.

En ny familjemedlem i Siberia-serien som verkligen förhöjer utseendet på ditt fordon med en modern, rå design. Kommer med ett duo positionsljus som ger dig en optimal ljuseffekt och ett otroligt utseende. Innovation, design och prestanda som du aldrig har upplevt förut – kommer dessutom med tryggheten från vår treåriga funktionsgaranti.

Finns i två modeller – Night Ranger (klar lins) och Bush Ranger (gul lins). Varje modell finns i både 7 ”och 9”.

  • E-godkänd
  • Duo positionsljus
  • Optimerad ljusbild

Kan man optimera ljusbilden genom att positionerna fjärr & pencil-ljusen på olika sätt? Självklart går det, även om det är lite av en smaksak. Vi rekommenderar alltid att välja vårt förvalda val med två fjärr-ljus på ytterkant och ett pencil-ljus i mitten när det kommer till Siberia Night Ranger. Med denna uppsättning får du båda bredd och längd, fjärrljusen ger dig en bred ljusoptik vilket ger ljus ner i dikeskanterna så att du kan upptäcka viltfaror i god tid medan pencil-ljuset ger dig en otrolig längd vilket gör att du får en långsmal ljusoptik som lämpar sig väldigt bra på motorväg. Kombinerar man dessa får man det bästa av två världar! Men självklart konfigurerar du ditt extraljus precis som du själv önskar!

Installation

Förvalt kommer en reläkabelsats utan DT-kontakter för att hålla priset till dig som kund så lågt som möjligt, givetvis fungerar de alldeles utmärkt till extraljuset men du får då klippa DT-kontakterna och använda en sockerbit istället, en vanlig elinstallation helt enkelt. Vill du däremot utnyttja DT-kontakterna och "click & go"? (Läs mer om click & go i nästa stycke) Välj då istället till vår Proffskabelsats med DT-kontakter för 3 extraljus.

Easy installation

Siberia NR är utrustad med DT-kontakt för enkel installation men också för en bättre demontering under sommarhalvåret om så önskas, slipp klippa och skarva kablar vid nästa installation. Med DT-kontakt på extraljsuet och proffskabelsatsen kan du helt enkelt utnyttja ”click & go” tack vare dom supersmidiga DT-kontakterna.

OBS Spot-versionen är inte E-godkänd, vill du ha ett E-godkänt paket ska du välja Fjärr-versionen