Strands

Extraljuspaket 3x Strands Siberia Bush Ranger 7" 210W

I lager,

Totalt:
Totalt:
Final product price 7 903 kr

Ingår i paket

Strands Siberia Bush Ranger - Extraljus LED 7" 6 627 kr
Extraljushållare För Tre Extraljus - Svart 339 kr
Siberia Proffskabelsats High Power 3x DT2-kontakt - inkl DT4-adapter 779 kr
Extraljushållare Toppstag 2st Strands
Bästsäljare
158 kr
  • Gul lins
  • Duo positionsljus
  • Optimerad ljusbild

Köp även till

XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
2 179 kr

Beskrivning om serien Siberia BR

DETALJFOKUS

Vi är besatta av detaljer. De små sakerna som betyder allt för slutresultatet. Att perfekt föra dem samman och ge liv till en riktig game-changer. Med Siberia extraljus får du just det. Den mest tilldragande looken. Rå och modern design med ett positionsljus som gör helheten fulländad. Siberia lyfter ditt fordon, boostar din passion och ger dig säkerhet utöver det vanliga.

Siberia BR

GUL LINS

Maximal ljuseffekt. Siberia ger dig effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Den gula linsen gör den perfekt för tuff off road-körning – eller för dig som vill ge ditt fordon en unik look. Det gula ljuset fungerar särskilt väl i röriga miljöer, då detaljerna blir lättare att urskilja. Kraften från LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd.

Siberia BR

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg är du? Duo positionsljuset gör det möjligt att välja. Oavsett vad du väljer – positionsljuset ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

Siberia BR

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av gul PC (polykarbonat), ett extremt starkt material med bra ljusöverföring som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka svarta aluminiumhöljet tål salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

Siberia BR

Produktbeskrivning

Passion i varje detalj. Vi har tagit den extremt omtyckta looken och prestandan från vår Siberia LED-bar – och förvandlat den till ett extraljus. Den ultimata presentationen av vårt varumärkes signum. Siberia BR, Bush Ranger, ger en körupplevelse som inte lämnar föraren oberörd. Den gula linsen är perfekt för tuff terrängkörning eller för alla som söker en unik, gul look.

En ny familjemedlem i Siberia-serien som verkligen förhöjer utseendet på ditt fordon med en modern, rå design. Kommer med ett duo positionsljus som ger dig en optimal ljuseffekt och ett otroligt utseende. Innovation, design och prestanda som du aldrig har upplevt förut – kommer dessutom med tryggheten från vår treåriga funktionsgaranti.

Finns i två modeller – Bush Ranger (gul lins) och Night Ranger (klar lins). Varje modell finns i både 7 ”och 9”.

  • GUL LINS
  • DUO POSITIONSLJUS
  • OPTIMERAD LJUSBILD

Installation

Förvalt kommer en reläkabelsats utan DT-kontakter för att hålla priset till dig som kund så lågt som möjligt, givetvis fungerar de alldeles utmärkt till extraljuset men du får då klippa DT-kontakterna och använda en sockerbit istället, en vanlig elinstallation helt enkelt. Vill du däremot utnyttja DT-kontakterna och "click & go"? (Läs mer om click & go i nästa stycke) Välj då istället till vår Proffskabelsats med DT-kontakter för 3 extraljus som även fungerar till 2 extraljus.

Easy installation

Siberia BR är utrustad med DT-kontakt för enkel installation men också för en bättre demontering under sommarhalvåret om så önskas, slipp klippa och skarva kablar vid nästa installation. Med DT-kontakt på extraljsuet och proffskabelsatsen kan du helt enkelt utnyttja ”click & go” tack vare dom supersmidiga DT-kontakterna.