Strands

Blixtljusramp Strands Monitum 47 CM - Proffsramp

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Extremt slimmat och tilltalande design
  • Hög ljusstyrka
  • 11 olika blixtljusmönster
  • Låg höjd på endast 33,5 mm
  • Minskat vindbrus och bränsleförbrukning
  • Sju olika längder
  • E-godkänd enligt ECE R65 klass 2 och EMC ECE R10
  • Inkluderar monteringstillbehör och kontrollbox

Köp även till

Strands Monitum Trådlös Fjärrkontroll
Strands Monitum Trådlös Fjärrkontroll
1 409 kr

Beskrivning om serien MONITUM

monitum_desc_1.png

STYLING-EFFEKT MED CRUISE LIGHT

Kommer med 11 olika blixtljusmönster – cruise light är ett av dem. Ett positionsljus som ger en tilltalande styling-effekt och som ökar din synlighet på vägarna.

monitum_desc_2.png

ENDAST 33,5 MM HÖG

Monitum passar perfekt för montering på dagens aerodynamiska fordon. Den låga höjden, bygger endast 33,5 mm, ger mindre vindbrus och minskad bränsleförbrukning – till skillnad från traditionella alternativ på marknaden.

monitum_desc_3.png

SERIEN INNEHÅLLER SEX OLIKA LÄNGDER

Serien innehåller sex längder, från 474 mm till 1850 mm. Passar för användning på många typer av fordon. Lastbilar, grävmaskiner, servicebilar och pickupbilar är några exempel.

monitum_desc_4.png

FULLT E-GODKÄND - ECE R65 CLASS 2

Hela serien är fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 2 och EMC ECE R10. Klass 2 innebär att varningsljusrampen kan ställas om från dag- till nattläge. Dagläget ger en kraftfull lyskraft utan att kompromissa med det effektiva nattläget som gör att du undviker att blända dig själv och din omgivning under de mörkaste timmarna. Levereras som ett komplett kit med kontrollbox och monteringstillbehör, vilket gör installationen enkel.

Produktbeskrivning

Blixtljusramp för dom riktiga proffsen

Är du på jakt efter en plastig blixtljusramp med tveksam byggkvalité så har du kommit helt fel. Är du däremot yrkesförare med höga krav på kvalitet som inte tummar på funktion, kvalitet eller design så har du kommit rätt. Monitum är en extremt slimmad blixtljusramp med robust byggkvalité. Visst, det är inte den billigaste pjäsen, men som yrkesförare som tar säkerheten på allvar så har man inte råd med dioder som slutar fungera, kretsar som krånglar eller rent av icke-godkända för vägarbete.

Wireless Ready

Trådlös blixtljusramp

Monitum är förberedd för trådlös kommunikation med ”Monitum Trådlös Fjärrkontroll”. En fjärrkontroll som gör att du kan stänga av/på rampen, växla mellan olika mönster och växla mellan dag/natt-läge. Perfekt för dig som inte vill behöva dra in kablage och strömbrytare in i bilen. Med fjärrkontrollen kan du enkelt hantera din blixtljusramp både inifrån bilen, eller på avstånd.

Strömförsörjningen sker som vanligt med kabel, antingen från ditt startbatteri eller med hjälp av ett externt fritidsbatteri placerat på ditt flak/skåp.

Godkänd vid vägarbete dygnet runt

Monitum är E-godkänd i enlighet med ECE R65 (Klass-2) vilket innebär att blixtljusrampen är godkänd vid vägarbete inom Europa. Ljuset går att dimma ner på natten för att inte blända dig själv eller andra trafikanter, vilket gör att blixtljusrampen också får användas på vägarbeten under nattetid.

Inbyggt positionsljus och slimmad design

Monitum är utrustad med så kallat ”Crusie Light”, ett postionsljus utan blixt-effekt. Med den låga höjden på endast 33,5 mm ger positionsljuset ett otroligt effektfull intryck. En av marknadens mest slimmade blixtljusramper som är ECE65 Klass-2 godkända.

Komplett kit med flexibla monteringsmöjligheter

Monitum levereras komplett med monteringsfötter, bultar, muttrar, brickor och en kontrolldosa (trådad). Vill man ha trådlös kontrolldosa kan man köpa till ”Monitum Trådlös Fjärrkontroll.

Produktvideo