Strands

Strands Nuuk Black - LED-ramp 20"

Ej i lager

  • Tidlös elegant design
  • Ljusstark och tekniskt avancerad
  • Modern uppdatering av en favorit bland professionella förare
  • Mörktonad lins och svart hus för en eftertraktad elegans
  • Exceptionell körupplevelse

Köp även till

XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr

Beskrivning om serien Nuuk Black

TONAD LINS

Nuuk Black är LED-rampen som verkligen kompletterar ditt fordon. Det minimalistiska utseendet med mörk lins och mörkt hus, går hand i hand med din bil och förhöjer helhetsintrycket på ett sätt som ingen annan LED-ramp kan. Passar både bilar och lastbilar, eller alla typer av fordon i behov av en ny LED-ramp.

nuuk_black

ANPASSNINGSBAR

Nuuk Black levereras med flera monteringsmöjligheter. Hängande, stående eller liggande. Design, funktion och personlig valfrihet i perfekt balans.

nuuk_black

EXTREM LJUSSTYRKA

Nuuk Blacks mörka lins står inte i vägen för att vidga dina vyer i en oslagbar ljuskombination av längd och bredd. Genom ny teknik har ljusbilden förbättrats för att öka säkerheten och ge dig en avslappnad, trygg körning. Utvecklad för dig som kör varierat – både på landsvägar, motorvägar och skogsvägar.

  • 14" Levererar 1 LUX på 345 meter.
  • 20" Levererar 1 LUX på 458 meter.

Produktbeskrivning

Tidlös elegans i varje detalj

NuuK Black är nykomlingen från Strands som imponerar. Vi har några ord att säga om LED-rampen: oj, oj, oj! Med sina 99W får vi hela 13 200 teoretiska lumen! En av marknadens mest kraftfulla E-godkända (ECE R112) LED-ramper med tonad lins. LED-rampen ger dig nämligen 1 lux på HELA 458 meter.

Sotad / Tonad-lins

NuuK ger dig en eftertraktad elegans, med dena mörktonade linsen får du en LED-ramp som smälter in i bilens front på ett otroligt stilfullt sätt. Nu behöver du inte kompromissa med ljusstyrka för att få en mörktonad lins, man har nämligen uppdaterat den nya NuuK men ännu kraftfullare dioder för att kompensera för det ringa ljustappet som den mörktonade linsen ger, faktum är att NuuK Black faktiskt ger dig mer ljus än sin föregångare trots att linsen är mörktonad, tack vare de nya uppdaterade dioderna!

Flexibla monteringsmöjligheter

Nuuk Black levereras med flera monteringsmöjligheter. Hängande, stående eller liggande. Detta tack vare att den levereras både fötter för sidomontering men även fötter för montering på den steglösa skenan på baksidan av LED-rampen. Design, funktion och personlig valfrihet i perfekt balans.

Kraftpaket

NuuK är inte bara en LED-ramp som andas kraftpaket av rang, den har också en otroligt stilren design som lämpar sig på vilken ny bil som helst. Designen påminner om en aggresiv och sportig look som ger hela bilen ett vassare intryck! Vi fullständigt älskar NuuK LED-rampen, men vad kostar kalaset? En hel del... Skulle man kunna tro, men ack så fel! NuuK har trots sin gedigna byggkvalitet och sin fullständigt löjligt fina ljusbild en väldigt låg prislapp. Därav har också NuuK blivit ett favoritval bland många personbilsförare.

Det tar inte slut med saker att gotta sig i med vad det gäller Nuuk Black för man har nämligen kostat på en Lexan-lins som är extremt reptålig, i princip okrossbar och immun mot stenskott!

Nuuk Black har en kombinationsljusbild, vilket innebär en kombination av flood och spot. En sådan ljusbild ger dig både bredden, alltså ljus ner i dikeskanterna, samt längden, där ljuset koncentreras för att komma så långt som möjligt. LED-rampen har alltså det bästa från två världar för att få en combo-ljus med både bredd och längd som passar ypperligt i Sverige där vi ofta kör varierat i olika miljöer som: motorvägar, landsvägar, skogsvägar och öppna landskap. Trots sin fantastiskt imponerande ljuslängd så är LED-rampen faktiskt utformad som en kombinationsramp med ett antal reflektorer som är utformade för att ge ljus åt ditt periferiseende även i de svenska skogarna! Ljusrampen ger dig alltså en lång riktad ljusbild för motorvägar såväl som ett bredare ljus som hjälper dig att se viltfaror i tid på våra svenska småvägar!

  • Mörkt tonad lins
  • Massiv ljusstyrka
  • 1 lux på 458 meter
  • Stilren design
  • Flexibla monteringsmöjligheter

Strands Nuuk finns även som färdigt paket med monteringstillbehör - se Strands NuuK Black-paketet här.