Strands

Strands Siberia DR - LED-ramp 22"

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Avancerad design
  • Revolutionerande funktioner
  • Passion i varje detalj
  • Smal, mörk och sofistikerad
  • Unik dubbel positionsljus med möjlighet att välja färg
  • Lins som går från kant till kant med tunn ram
  • Finns i olika storlekar (12 ", 22", 32 ", 42" och 50 ")
  • Alla modeller är E-godkända
  • Tillbehör: strands ledningssats med 1 st DT-kontakt och strands kabel med kontakter DT-4 till DT-2

Köp även till

Siberia professionellt universalt fäste
Siberia professionellt universalt fäste
409 kr
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
XBB OBD2 KIT XBB Dongle & XBB Powerunit
2 179 kr
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr
Siberia DR Klämfäste
Siberia DR Klämfäste
869 kr

Beskrivning om serien Siberia DR

Siberia-serien

Välj mellan två färger på positionsljuset - vitt eller orange!

siberia_sr_1

Olsagbart helhetsintryck

Siberia har allt du behöver och önskar i form av design. Den smälter perfekt in tillsammans med ditt fordon och är en extrem uppgradering från de traditionella, robusta modellerna som tidigare dominerat marknaden.

Funktion, design och prestanda som du aldrig tidigare upplevt. Den exklusiva kostymen ger ett oslagbart helhetsintryck. Slimmad, mörk och sofistikerad. Linsen sträcker sig från kant till kant med en extremt tunn ram. Varje liten beståndsdel är skapad för att få ut högsta möjliga prestanda och samspela i fulländad harmoni. Baksidan är välvd och huset är designat för att kunna monteras snyggt på fordonsbågar.

Större LED-ramp = mer ljus?

Ljusbilden är stegrande i större storlekar, enkelt förklarat kan man säga att när ljuset når 1 LUX på 500 meter så omvandlas kraften till att skapa en bredare ljusbild istället för att fortsätta bygga på längden. Med andra ord så får du regel en bredare ljusbild med en bredare Siberid LED-ramp. Längden kan även i vissa fall även öka men fokus har framförallt varit på att bredda ljusbilden på de bredare LED-ramperna.

siberia_sr_2

DUO-positionsljus

Vila ögonen på det unika DUO-positionsljuset som löper i en linje längs rampens nederdel. Uttryck din stil och personlighet genom att själv välja positionsljusfärg mellan orange och vitt. Positionsljuset av "one line" karaktär vilket betyder att det inte finns några synliga dioder i positionsljuset, istället får du ett homogent ljus utan mellanrum, otroligt stilren och lämpar sig väl ihop med moderna bilars strålkastare som även de vanligtvis är utrustade med "one line"-ljus.

Finns i storlekarna 12”, 22”, 32”, 42” och 50”. Alla modeller är E-godkända.

Siberia förhöjer intrycket av ditt fordon och ger dig effektivitet på helt nya nivåer på alla vägar och i alla förhållanden. Kort sagt, en helt ny typ av LED-ramp, skapad för dig som söker det allra senaste både när det kommer till prestanda, funktion och design.

Siberia finns även i en enkelradig modell, även den i fem storlekar – perfekt för personbilar och andra mindre fordon.

Flexibla monteringsmöjligheter

Siberia kommer med fästen för bak- och sidomontering.

siberia_fasten

Produktbeskrivning

Välkommen till framtiden! Siberia är nya generationens LED-bars, med sin vidsträckta lins så får man en ”flatscreen”-känsla som ger ett stilrent intryck på bilen. Det räcker inte att säga att den är nytänkande, den är helt enkelt mer än så! DR står för double row, enkelt förklarat kan man säga att det är två LED-bars i en då det är reflektorer både ovanför och under positionsljuset. Positionsljuset som för övrigt går att välja färg mellan vit och orange, beroende på vad du själv föredrar.

Robust byggkvalité och E-godkänt

Extraljuset har ett stöt- och slagtåligt aluminiumhus som är svartlackerat för en sofistikerat och stilren design. Linsen är tillverkad i högkvalitativ och extremt polykarbonat som gör att den tålig mot stenskott. Det högkvalitativa aluminiumhuset tillsammans med linsen utgör ett robust chassi som tål både fukt, salt och hårda påfrestningar i vårt Nordiska klimatet.

Behaglig kombinationsljusbild

Siberia DR 22” är ett kraftpaket av rang som ger 1 LUX på imponerande 450 meters avstånd. Detta är en prestation i sig, men det som kanske imponerar ännu mer är den behagliga spridningen av ljus trots den imponerande ljuslängden. Ljusbilden är en kombinationsljusbild som ger ljus både på längden med även ner i dikeskanterna och ut mot skogsbrynet. Kombinationsljusbilder i sig är vanligt bland LED-ramper, men även en kombinationsljusbild kan såklart skilja sig åt. Vi tycker att Siberia är någonting alldeles eget, ljuset får nämligen en så otroligt behaglig spridning. Man har lagt fokus på att det mesta ljuset ska landa en bit framför bilen, och först därifrån ge full styrka på både bredden och längden. Med andra ord så får du lite mindre ljus från LED-rampen närmast bilen. Varför har man gjort så kanske du undrar? Förklaringen är enkel, närmast bilen har du även halvljuset som kommer in och kompletterar LED-rampen, och i princip alla halvljus lyckas täppa till denna lucka alldeles utmärkt då den även får lite hjälp på traven från LED-rampen. LED-rampen och halvljuset bildar en vacker symbios av ljus som gör att du från lyktorna och 562 meter framåt får en otroligt behaglig ljusbild.

Siberia lightbeam

Produktvideo