Strands

Strands Siberia Night Guard DR - LED-ramp 22"

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Kraftfullt varningsljus
  • Oslagbart helljus
  • Effektiv varningsljusfunktion
  • Hög pålitlighet
  • Kombinerar både längd och bredd i ljusbilden
  • E-godkänd
  • Finns i fem storlekar
  • Kommer med duo positionsljus i orange eller vitt

Köp även till

XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr

Beskrivning om serien Siberia NG

TÄCKER ALLA BEHOV

Night Guard kommer i fyra storlekar för att möta alla behov. 12” och 22” i DR-version samt, 32” och på allmän begäran även 38” i SR-version. Samtliga modeller är E-godkända som blixtljus och extraljus. Monteras i fronten eller på taket.

Passar fordon i behov av varningsljus och extraljus. Lastbilar och grävmaskiner, små och stora transportfordon. Montera flera av den mindre 12”-storleken på din lastbil – eller montera den större 38”-storleken på transportbilens tak. LED-ramp-utförandet gör den enkel att montera och är inte lika platskrävande som varningsljusramper och extraljus.

siberia_ng

VARNINGSLJUS MED EXTRALJUSFUNKTION

Blixtljusen som löper längs rampens ovandel ger dig en extremt kraftfull och effektiv varningsljusfunktion. Samtidigt täcker Night Guard även extraljusbehovet och levererar en optimerad, massiv ljusbild som kombinerar längd och bredd. Multifunktionen förenklar installationen, tar bort behovet av montering av flera extraljus och varningsljus, samtidigt som den hjälper ditt fordon att bli mer enhetligt från alla vinklar

Lampan ger dig ett nytt sätt att tänka kring hur fordonsbelysning passar in i arbetslivet längs vägen – ger fullständig trygghet – och förenklar arbetet avsevärt. Utvecklad för och tillsammans med vägens hjältar, professionella förare med total insyn i vägarbetets verkliga utmaningar.

siberia_ng

DUO POSITIONSLJUS

Låt den karaktärisktiska Siberia-positionsljuset anpassas efter din personliga stil. Orange eller vitt ljus. Valet är ditt. Byt färg när du önskar. Night Guard är en allt-i-ett lösning som ger dig både multifunktionen och designen du söker.

Produktbeskrivning

Strands Siberia Night Guard DR LED-ramp 22"

Drömmer du om ett varningsljus med oslagbart helljus? Då har vi den perfekta lösningen för dig - Strands Siberia Night Guard DR LED-ramp 22". Det här kraftfulla varningsljuset är utrustat med blixtljus längs LED-rampens ovandel för en optimal varningsljusfunktion. Med Siberia Night Guard får du en pålitlig nattvakt som levererar en ljusbild som kombinerar både längd och bredd.

E-godkänd och tillgänglig i fem olika storlekar

En av de bästa funktionerna med Siberia Night Guard är att den är E-godkänd och finns tillgänglig i fem olika storlekar. Oavsett om du behöver en mindre variant eller en större för att klara av mer krävande situationer, finns det en storlek som passar dina behov.

Duo positionsljus

Förutom att vara pålitlig och kraftfull kommer Siberia Night Guard också med duo positionsljus. Du kan enkelt välja mellan att ha orange eller vitt ljus beroende på dina preferenser och behov.

Pålitligt varningsljus för nattkörning och arbetsfordon

Så oavsett om du är ute och kör på natten eller behöver ett pålitligt varningsljus för ditt arbetsfordon, så kan du lita på att Siberia Night Guard DR LED-ramp 22" kommer att leverera. Gå inte miste om detta oslagbara varningsljus - beställ ditt exemplar idag och upplev skillnaden själv.