Strands

Strands Siberia Red Fox Arbetsljus LED

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Side-Shooter arbetslampa
  • Extremt bred och lång ljusspridning
  • 3500 faktiska lumen
  • Kraftfullt varningsljus och karaktäristiskt positionsljus i rött och orange
  • 160 graders ljusvinkel
  • Blixtljusen är placerade längs lampans botten och topp för maximal effekt
  • Smidig och kompakt
  • Enkel att montera
  • Kan monteras både ensam och i par

Köp även till

DT4-kabel 5m VDE-kabel
DT4-kabel 5m VDE-kabel
339 kr

Beskrivning om serien Siberia Red Fox

Byggd för att revolutionera hur kompletterande belysning fungerar och ser ut. En helt egen kategori av Side Shooter-arbetslampor är här. Med Siberia Red Fox får du allt. Den extremt breda och långa ljusspridningen, det kraftfulla varningsljuset och det karaktäristiska positionsljuset.

ARBETSLJUS OCH VARNINGSLJUS

Den stora mängden innovativ teknik som Red Fox representerar lämnar ingen besviken. Den extremt breda och långa ljusspridningen tillsammans med den mycket effektiva blixtljusfunktionen gör Red Fox till en unik lampa. Blixtljusen är placerade längs lampans topp och botten för att ge dig maximal effekt. Allt-i-ett-lösningen förenklar installationen, eliminerar behovet av att montera flera olika lampor, samtidigt som ditt fordon ser mer tilltalande ut från alla vinklar.

siberia_red_fox

KOMPAKT STORLEK

Smidig och kompakt med oändliga monteringsmöjligheter. Montera den ensam eller i par. Off road och on road. På motorcyklar, på trappsteget till en lastbil, ATV eller UTV. Perfekt för alla fordon som behöver en extremt bred och lång ljusbild i kombination med en varningsljusfunktion. Kombinera med andra lampor från Siberia-serien för det perfekta helhetsutseendet.

siberia_red_fox

DUAL POSITION LIGHT

Anpassa utseendet och välj vilken positionsljusfärg som är du. Välj den varma och intensivt orangea färgen som påminner dig om de vackraste av solnedgångar – eller ge ditt fordon en extra skjuts och välj den eldigt röda färgen.

KOMBINATIONSLJUSBILD

Med Red Fox minskar du risken för oväntade faror. Ljusbilden är lång och extremt bred. Dioderna på varje kortsida skjuter ut ljuset åt sidorna, vilket ger en 160° ljusvinkel. Red Fox ökar din säkerhet och synlighet maximalt genom att hålla ögonen på så mycket som möjligt i miljön du befinner dig i.

Produktbeskrivning

Strands Siberia Red Fox är en toppmodern LED-arbetslampa med en imponerande ljusstyrka. Lampan är utrustad med den senaste Side-Shooter-tekniken, vilket ger en exceptionellt bred och lång spridning av ljuset. Dess imponerande 3500 faktiska lumen gör den till en kraftfull följeslagare under arbetsuppgifter i mörker och dåliga ljusförhållanden.

Förutom sitt starka arbetsljus har Siberia Red Fox också en imponerande ljusvinkel på 160 grader, vilket ger en effektiv belysning av arbetsområdet. Dess unika design inkluderar blixtljus längs lampans botten och topp, vilket ger en maximal effekt och gör att lampan sticker ut i mörkret.

En annan fantastisk funktion hos Siberia Red Fox är dess mångsidighet. Den har både ett kraftfullt varningsljus och en karaktäristisk positionslampa som kan ställas in på antingen rött eller orange ljus, beroende på behov och preferenser. Detta gör det möjligt att använda lampan för att kommunicera och varna andra förarenheter i trafiken eller på arbetsplatsen.

Trots sin imponerande funktionalitet och ljusstyrka är Siberia Red Fox också enkel att montera och installera. Dess smidiga och kompakta design gör den idealisk för ensamt bruk, men den kan också enkelt monteras i par för att säkerställa en ännu bättre belysning.

Med Strands Siberia Red Fox Arbetsljus LED får du en pålitlig och kraftfull arbetslampa som kommer att göra dina arbetsuppgifter både enklare och säkrare.