Strands

Strands Siberia SRC - LED-ramp 22"

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Enkelradig LED-ramp
  • Välvd form
  • Exklusiva materialval
  • E-godkänd
  • Optimerad ljusbild för maximal bredd utan att tappa längd
  • Duo positionsljus, välj mellan orange och vitt ljus

Köp även till

Siberia professionellt universalt fäste
Siberia professionellt universalt fäste
409 kr
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
XBB Dongle OBD II & Powerunit - komplett paket
2 179 kr

Beskrivning om serien Siberia SRC

VÄLVD ELEGANS. IMPONERANDE LJUSSPRIDNING.

Banbrytande design och otrolig ljuskapacitet. Siberia-serien innehåller några av marknadens mest efterfrågade ramper. Nu finns det ännu fler anledningar till att älska serien. Låt dig hänföras av Siberia Curved och dess finess. En välvd form, tilltalande från alla vinklar. En elegant utstrålning, även under dygnets ljusa timmar. Exklusiva materialval. Innovativa funktioner som ger valfrihet. Sätt din egen prägel och välj mellan orange och vitt positionsljus. Och förstås – en optimerad ljusbild som ger maximal bredd utan att tappa längd.

Kommer i storlekarna 22”, 32”, 42” och 50”. Finns både i enkelradigt och dubbelradigt utförande. 22”-modellerna är E-godkända. Den exklusiva kostymen ger ett oslagbart helhetsintryck. Slimmad, mörk och sofistikerad. Linsen sträcker sig från kant till kant med en extremt tunn ram. Varje liten beståndsdel är skapad för att få ut högsta möjliga prestanda och samspela i fulländad harmoni.

SVÄNGD FORM

LED-rampens buktade form passar perfekt på fordon med svängd front. Siberia förhöjer intrycket av ditt fordon – och upplevs som en del av originalutförandet. Formen bidrar också till en bredare ljusspridning och en effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och i alla förhållanden.

Siberia SRC

DUO POSITIONSLJUS

Det välkända Siberia positionsljuset skapar en kraftfull karaktär och löper i en linje längs rampens nederdel. Uttryck din stil och personlighet genom att själv välja positionsljusfärg mellan orange och vitt.

Siberia SRC

OPTIMERAD LJUSBILD

Siberia Curved kommer med den etablerade Siberia-ljusbilden – optimerad för att fungera maximalt i svängd form. En utökad ljusspridning som ger dig mycket ljus åt sidorna. Dessutom ger den rejält med ljus framåt, tack vare ett utökat antal spot-reflektorer. En fenomenal kombination som ökar din säkerhet och gör din körupplevelse extraordinär. Den kombinerade ljusbilden gör Siberia Curved lämpad för en varierad körning, passande alla olika typer av vägar och fordon.

Produktbeskrivning

Banbrytande design och otrolig ljuskapacitet. Låt dig hänföras av Siberia Curved och dess finess. En välvd form, tilltalande från alla vinklar. En elegant utstrålning, även under dygnets ljusa timmar. Exklusiva materialval. Innovativa funktioner som ger valfrihet. Sätt din egen prägel och välj mellan orange och vitt positionsljus. Och förstås – en optimerad ljusbild som ger maximal bredd utan att tappa längd.

  • Curved, välvd form
  • Enkelradig
  • Optimerad ljusbild
  • E-godkänd