Tändspole

Förbättra din bilupplevelse med våra högpresterande tändspolar. Dröj inte vid trasiga tändspolar som ger ojämn motorprestanda och dålig bränsleekonomi. Våra tändspolar är tillverkade med precision för att säkerställa en pålitlig start, smidig acceleration och en tystare körning. Upptäck hur vår produkt kan öka effektiviteten och förbättra din körning samtidigt som den minskar utsläppen. Uppgradera idag och njut av en mer pålitlig och kraftfull körning!

Grid
sort-descending

Få din bil att tända till - stort utbud av tändspolar till bra pris!

tändspole

Letar du efter en ny tändspole till din bil? Då har du kommit rätt! Vi säljer nämligen tändspolar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Bilens Tändspole är en komponent i tändsystemet som under ett kort tid genererar en väldigt hög spänning så tändstiftet ger ifrån sig en gnista. Gnistan antänder bränslet i förbränningsrummet och bilens motor startar. Hos mekster.se hittar du tändspolar till bra pris som passar de flesta bilmodeller.

Hos oss hittar du en mängd tändspolar och det kan tyckas svårt att veta vilken man ska välja, men så är inte fallet. Genom att fylla i ditt registreringsnummer i regnr-boxen högre upp på sidan sållar du bort de tändspolar som inte passar din bil. Med andra ord kommer enbart de tändspolar som passar att synas när du gjort denna enkla procedur. Därifrån är det bara att välja den du tycker känns bäst.

Vi säljer tändspolar från kända varumärken som BERU, Bosch, Facet, FAE, Hella, Herth+Buss Jakoparts/Elparts, Hüco, JP Group, NGK, QH, Blue Print och vårt egna prisvärda varumärke mekster.