Skydda Bilen

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
Autocore 3-6 dagar

Sparkskydd med fickor

189 kr
Ca marknadspris: 199 kr
Du sparar: 10 kr
Till produkt
Autocore 3-6 dagar

Barnpläd

322 kr
Ca marknadspris: 339 kr
Du sparar: 17 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Skydda dina säten med sparksydd och baksätesskydd

Med praktiska skydd och sätesskydd till din bil skyddar du originalklädseln och slipper smutsiga skoavtryck och andra ovälkomna fläckar.

Skyddet kan du enkelt fästa på nackstödet framför bilbarnstolen, eller också väljer du en variant som placeras under stolen. En del skydd har även fickor där barnet kan förvara sina leksaker. Om smutsen inte försvinner med en torktrasa kan du snabbt ta bort och tvätta skyddet.

Ibland kan det vara bra att även skydda baksätet i bilen med ett sätesskydd. Har du barn som gillar att äta glass i baksätet så har vi barnplädar som täcker hela sätet, både rygg och dyna. Dessa skydd är även perfekt som sparkskydd för bakåtvända bilbarnstolar för att skydda stolens rygg mot skoavtryck

Det är inte alltid barnen som smutsar ner bilen, Vi har även verkstadskydd i galon som gör att du som jobbar i en smutsig miljö kan skydda sätet från skitiga arbetsbyxor och jackor.

Vi har sparkskydd för framåt- och bakåtvända barnstolar!

Hos mekster.se hittar du produkter som skyddar bilen invändigt till ett bra pris!