Bilstereo

En bilstereo/mediaspelare är ett utmärkt tillbehör till din bil som erbjuder en mängd olika funktioner. Allt från kompatibilitet inom telefoni, backkamera och sensorer till navigationssystem. Se till att bilen har en DIN1 eller DIN2 ram så kan du ge din bil ett modernt utseende och känsla.

Vanliga frågor

Tyvärr hittar vi inga produkter i vald kategori

Gillar du att lyssna på bra musik när du kör bil? Investera då i en bra bilstereo för att få till riktigt schysst ljud ur din stereoanläggning.

Om du har köpt en lite äldre bil, inte valt till en mediaspelare eller kanske vill uppgradera så har vi grejerna! En mediaspelare erbjuder så himla mycket till dig som förare. Har du en DIN1 eller DIN2 ram så är det helt enkelt bara att köpa och installera.

Om du införskaffar en mediaspelare så finns det en mängd olika funktioner att nyttja. En viktig aspekt att ha i baktanke är ifall du använder dig av en Apple eller Android enhet. För att göra det enkelt, har du en Apple smartphone vill du ha Apple CarPlay, har du en Android vill du ha androidauto.. Båda operativsystem kommer dock vara kompatibla med både Android och Apple men du kommer inte att kunna använda dig av alla funktioner.

En väldigt smart funktion som är aktuellt världen över idag är applikationer. Mediaspelarna har stöd för ett visst urval av appar, du kan tex använda dig av Wase och Spotify direkt i mediaspelaren istället för att göra det i mobilen, vilket minskar risken för att du blir distraherad. Effektivt och stilrent med en touch display kontra en vanlig bilradio, inte sant? Finns få anledningar att inte göra din bil modern och smartphone anpassad!