Gummimattor

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter
mekster skickas omgående

Gummimatta

427 kr
Ca marknadspris: 449 kr
Du sparar: 22 kr
Till produkt
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
JP Group 3-6 dagar
mekster 3-6 dagar

Gummimatta till kupén

283 kr
Ca marknadspris: 298 kr
Du sparar: 15 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Skydda bilen med bilmattor

Med en bilmatta eller kupématta som det även kallas så kan du skydda golvet I bilen.

Vi har formgjutna kupémattor som är skräddarsydda till de flesta bilmodeller till bra priser. Våra gummimattor är lätta att lyfta ur bilen och tvätta med vatten, en stor del av mattorna är även tillverkade med en liten kant för att förhindra vatten och slask att rinna ut på sidan om mattan och bilda mögel och illaluktande.

Vi har även one size mattor som är universala modeller som du kan klippa för att anpassa till din bil på bästa sätt. Dessa finns både som tygmatta och gummimattor.

Hos oss kan du hitta kupémattor för framsätet, baksätet och mitten av bilen.

Att skydda golvet på bilen är viktigt, speciellt på vinterna när det är lätt att dra med snö och slask in i bilen. En bilmatta av hög kvalitet och hög kant så är det enkelt att ta ur mattan ur bilen och skaka av den från snö och grus.

Skydda golvet i bilen med en kupématta i gummi eller med en textilmatta, våra unikt gjutna gummimattor täcker dom vanligaste bilmärkena på marknaden. Välkommen att handla kupemattor billigt med hög kvalitet hos mekster.se