Tygmattor

Här hittar du bilmattor i tyg och dämparmattor som reducerar oönskat ljud. Tygmattor är enkla att rengöra och är perfekt att ha i bilen under sommarmånaderna. Handla nya tygmattor till din bil smidigt och enkelt här på mekster.se

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Autocore I lager
Dämpmatta
-17%

Dämpmatta

49 kr
Ca marknadspris: 59 kr
Du sparar: 10 kr
Till produkt
Autocore Beställningsvara
Dämpmatta
-5%

Dämpmatta

123 kr
Ca marknadspris: 129 kr
Du sparar: 6 kr
Till produkt
Beställningsvara
Hundmatta
-15%

Hundmatta

279 kr
Ca marknadspris: 329 kr
Du sparar: 50 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Snygga kupémattor i tyg

Med en bilmatta eller kupématta som det även kallas så kan du skydda golvet I bilen. Vi har one size mattor som du kan klippa för att anpassa måtten till din bil på bästa sätt samt dämpmattor som reducerar oönskat ljud. Hos oss kan du hitta dämpmattor och kupémattor för framsätet, baksätet och mitten av bilen. Att skydda golvet på bilen är viktigt, speciellt på vinterna när det är lätt att dra med snö och slask in i bilen. En bilmatta av hög kvalitet så är det enkelt att ta ur mattan ur bilen och skaka av den från snö och grus

.

Skydda golvet i bilen med en textilmatta, vi har bil mattor som passar de flesta bilmodeller. Fördelen med en tygmatta är att de ofta är lite snyggare än gummimattor och suger upp vatten så golvet blir mer torrt än vått. En textilmatta är enkel att rengöra, när det börjar bli mycket damm och grus på mattan så kan du använda dammsugaren för rengöring. En fördel är att använda en våt- och torrdammsugare då det kan finnas fukt och större gruskorn på mattorna.

Beställ nya tygmattor till din bil billigt här på mekster.se. Vi säljer biltygmattor och dämparmattor från de populära varumärket Autocore.