Vätskor och spray

Här hittar du olika typer av vätskor och sprayer som kan underlätta ditt liv enormt mycket. Varför inte investera i en låsspray som hjälper dig att få upp bilen när de är kallt ute eller ett silikonstift som förhindrar att packningar fryser på vintern och torkar ut på sommaren? Skrolla ner för att hitta grymma vätskor och sprayer till din bil.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
HOLTS Skickas omgående
CRC Skickas omgående
Låsspray
-27%

Låsspray

36 kr
Ca marknadspris: 49 kr
Du sparar: 13 kr
Till produkt
3-6 dagar
Silikonstift
-25%

Silikonstift

44 kr
Ca marknadspris: 59 kr
Du sparar: 15 kr
Till produkt
Skickas omgående
Castrol 2-4 dagar
Castrol Kedjespray O-R 400ml
-50%

Castrol Kedjespray O-R 400ml

99 kr
Ca marknadspris: 199 kr
Du sparar: 100 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Vätskor och spray till din bil

I din bil finns det många olika vätskor som behövs för olika syften. Att ha rätt vätskor och påfyllt med vätskor i bilen är viktigt. Vätskor är ofta bilens smörjning och kylning. Utan vätskor i en modern bil skulle bilen inte fungera. En del vätskor och spray finns däremot för att underlätta i din vardag som t.ex. låsspray. Har du ett billås som kärvar eller som är täckt av is kan låsspray vara en räddare i nöden. Såklart hittar du en mängd andra vätskor och sprayar som kan komma väl till hands här på mekster.se till riktigt bra priser.

Några av våra sprayer och vätskor:

  • Låsspray
  • Silikonspray
  • PTFE-Olja
  • Silikonstift
  • Lacknafta

Vi säljer spray och vätskor från de populära tillverkarna Autocore, CRC, Corroprotect, Holts, King, Loctite, Permatex och WD-40.