Verktygsförvaring

Ligger dina verktyg huller om buller i garaget? Se till att få lite ordning på dina verktyg med hjälp av en verktygslåda eller verktygsväska. Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av smart verktygsförvaring från populära varumärken till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Gt Line 3-6 dagar
Gt Line 3-6 dagar
Gt Line 3-6 dagar
Gt Line 3-6 dagar
Gt Line 3-6 dagar

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Verktygslådor och verktygsväskor

Behöver du lite ordning och reda i garaget? Verktyg som ligger huller om buller är aldrig kul när man ska meka, att leta rätt verktyg ska inte behöva ta lika lång tid som själva mekandet. Vi har flera verktygsväskor i olika utföranden, från smått till stort. En verktygsväska är perfekt för hantverkare som har mycket olika verktyg och skåp i bilen. Smart verktygsvarförvaring brukar vara väldigt uppskattat hos rörmokare och liknande yrkesgrupper.Har du ingen skåpbil eller ett galler mellan bagageutrymme och stolplatserna i bilen så är den viktigt att välja en verktygslåda med stängning eller en verktygsväska med stängning. Förvara aldrig verktyg i en öppen väska eller på stolar/instrumentpanelen i bilen vid färd. Vid en eventuell kollision kan du skadas mycket svårt om verktygen skulle slungas illa.

Verktygslådor tillverkades i början nästan alltid i trä, Men nuförtiden så är plast, plåt, metall och tyg allt vanligare då det är väldigt hållbart och slitstark men på samma gång väger mindre. Det finns även verktygsväskor på hjul som liknar en resväska för att minska risken för rygg och knäskador. Om du har väldigt mycket verktyg kan en verktygsvagn vara ett bättre alternativ än en verktygsväska. I en verktygsvagn får du enkelt plats med alla dina verktyg och du kan lätt flytta på den ifall du skulle vilja.

Skaffa lite reda i oredan, om du ska lägga verktygen huller om buller så är det alltid bra att göra det på ett ställe. Det sparar dig mycket tid. Här på mekster.se hittar du smart verktygsförvaring som gjort det enkelt för dig att hålla ordning på dina verktyg. Såklart har vi alltid riktigt bra priser på alla våra verktygsväskor och verktygslådor. Om du skulle hitta samma produkt billigare någon annanstans så ser vi till att prismatcha.

verktygslåda

Ett urval av vår verktygsförvaring

  • Verktygsvagnar
  • Verktygslådor
  • Verktygsväskor
  • Lådinredare
  • Toppskåp
  • Förvaringslådor