Verktygsförvaring

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Söker...

Kategori
Filter

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Verktygslådor och verktygsväskor

Verktygsförvaring

Behöver du lite ordning och reda i garaget? Verktyg som ligger huller om buller är aldrig kul när man ska meka, att leta verktyg ska inte behöva lika lång tid som själva mekandet.

Vi har olika verktygsväskor i olika utföranden. Från smått till stort. En verktygsväska är perfekt för hantverkare som har mycket olika verktyg och skåp på bilen. Brukar vara väldigt uppskattat hos rörmokare och liknande yrkesgrupper.

Har du inget skåp på bilen eller ett galler mellan bagageutrymme och stolplatserna i bilen så är den viktigt att välja en verktygslåda med stängning eller en verktygsväska med stängning. Förvara aldrig verktyg i en öppen väska eller på stolar/instrumentpanelen i bilen vid färd. Vid en eventuell kollision kan du skadas mycket svårt om verktygen skulle slungas.

Verktygslådor tillverkades i början nästan alltid i trä, Men nuförtiden så är plast, plåt, metall och tyg allt vanligare då det är väldigt hållbart och slitstark men på samma gång väger mindre. Det finns även verktygsväskor på hjul som liknar en resväska för att minska risken för rygg och knäskador.

Skaffa lite reda i oredan, om du ska lägga verktygen huller om buller så är det alltid bra att göra det på ett ställe. Det sparar dig mycket tid.

Välkommen till mekster.se – Vi har verktygsförvaring till bra priser av hög kvalitet.

  • Verktygsväskor på hjul

  • Verktygslåda i plast

  • Verktygsväskor i textil