Tillbehör cykelhållare

Gör din cykeltur smidigare med våra tillbehör. Smarta fickor håller dina viktiga saker säkra. Ta med allt du behöver för en härlig dag ute på cykeln. Upptäck äventyr tryggt med våra praktiska och stilfulla tillbehör!

Tillbehör för cykelhållare

Att välja rätt tillbehör till din cykelhållare är lika viktigt som att välja själva cykelhållaren. Tillbehören förbättrar inte bara användarupplevelsen utan säkerställer också att dina cyklar och fordonet förblir skyddade och säkra under transport.

Ramadapter för Enkel Transport av Cyklar

En ramadapter är ett oumbärligt tillbehör för cykelhållare, speciellt om du har cyklar med ovanliga ramformer som damcyklar eller BMX-cyklar. Denna smarta lösning gör det möjligt att säkert fästa cykeln på cykelhållaren, oavsett ramens form eller storlek. Ramadaptern fungerar som en bro mellan sadelstolpen och styret, vilket skapar en konventionell ramform som passar perfekt på de flesta standardcykelhållarna.

 • Lätt att installera och avlägsna
 • Anpassar sig till olika cykelstorlekar och ramtyper
 • Skyddar cykelramen från skrap och tryckmärken

Nummerskyltar till Cykelhållare

När du transporterar cyklar på dragkroken, kan det hända att dina cyklar täcker bilens nummerskylt. I sådana fall är det lagkrav att använda en extra nummerskylt på cykelhållaren. Dessa nummerskyltar är utformade för att vara synliga och läsbara även med cyklar monterade, vilket säkerställer att du följer trafikreglerna.

 • Enkel att fästa på cykelhållaren
 • Ökad säkerhet och synlighet
 • Följer lagkrav för synlig nummerskyltning

Cykellås

Cykellås är avgörande för att skydda dina cyklar från stöld under transport. Ett högkvalitativt cykellås erbjuder extra säkerhet och sinnesfrid, särskilt när du parkerar ditt fordon på offentliga platser. Det finns olika typer av cykellås som kan användas med cykelhållare, inklusive U-lås, vajerlås och kedjelås.

 • Ger extra säkerhet mot stöld
 • Varierande låstyper för olika behov
 • Lätt att använda och robust konstruktion

Förvaringsväskor för Cykeldäck

För cyklister som ofta byter mellan sommar- och vinterdäck, är förvaringsväskor för cykeldäck en praktisk lösning. Dessa väskor håller dina extra däck skyddade och organiserade när de inte används. De är också utmärkta för att transportera däck till och från cykeltävlingar eller vid säsongsskiften.

 • Skyddar däck från damm och smuts
 • Underlättar transport och förvaring av extra däck
 • Hållbara material för långvarigt skydd

Bra att ha om du letar efter tillbehör till cykelhållare

För att komplettera dina cykelhållartillbehör, finns det andra viktiga produkter och kategorier att överväga. Här är några relevanta kategorier som du bör utforska:

 • Lasthållare för fästning av cykelhållare på biltaket: ett alternativ för dig som föredrar att fästa dina cyklar på bilens tak. Här hittar du olika modeller av takräcken så att du kan fästa din cykelhållare på taket.
 • Cykelhållare: Innan du köper tillbehör, är det nödvändigt att ha en stabil och pålitlig cykelhållare. Du hittar brett utbud av cykelhållare för olika fordonstyper och behov.
 • Fett och Smörjning för Cykeln: För att hålla din cykel i toppskick är det viktigt att regelbundet använda smörjmedel och fett. Denna kategori erbjuder ett brett sortiment av produkter för både din bil, cykelunderhåll och andra maskiner och fordon.

Att välja rätt tillbehör till din cykelhållare kan göra en stor skillnad i hur enkelt och säkert du kan transportera dina cyklar. Vare sig det handlar om att förenkla monteringen med en ramadapter, följa lagkraven med en extra nummerskylt, skydda dina cyklar med ett robust lås, eller organisera dina extra däck med förvaringsväskor, finns det alltid ett tillbehör som möter dina behov.

loader
Laddar...