Multimedia

Här hittar du allt inom multimedia till din bil, från bilstereos till dashcams och funktionella telefontillbehör! Vill du göra dina bilresor trevligare med musik eller säkrare genom att addera en rad olika funktioner? Då är du på helt rätt ställe!

Bilelektronik för en trevligare och bättre bilfärd!

Behöver du lite bilelektronik till bilen?

Införskaffa dig en mediaspelare! Det ökar funktionaliteten i din bil samt gör den roligare. Med stöd för Apple CarPlay och Android Auto så skapar du nya möjligheter inför din bilfärd. Nyttja applikationer som Spotify och Waze, ta emot samtal hands-free och mycket, mycket mer.

Dashcams är också något som inte alla I Sverige har någon vetskap om. Filmar helt enkelt din bilfärd under resans gång så att du alltid har bevismaterial ifall en olycka skulle uppstå. Vissa är även utrustade med parkersingsläge som kan fånga "reptjuvar" på video

Om din bil inte har AUX eller Bluetooth så är det absolut inga problem, klicka in dig på telefontillbehörskategorin och fynda coola prylar

Har din bil inte backkamera så kan du även hitta det här. Du finner även framkameror och sidokameror som ökar funktionaliteten lite extra!