Motorvärmarkabel

Här hittar du anslutningskablar till din bil. Dessa finns i stort utbud av längder allt ifrån 1,5 meter till 15 meters kabel, här har vi även den extra tuffa kabeln Defa orange och den extra kyltåliga Defa Xtreme för extremt kalla klimat

Motorvärmarkablar till bilen

Letar du efter en ny värmarkabel till din bil? Då har du kommit rätt! Vi säljer nämligen ett brett utbud av Defas värmarkablar till riktigt bra priser. Om du är osäker på vilken kabel som är rätt val för just din bil och motorvärmare, så är det alltid en bra idé att kontrollera manualen. Där framgår nästan alltid vilken motorvärmarkabel som passar varje given situation. Det är oftast en bra idé att ta det säkra före det osäkra, och minimera risken för ett felaktigt inköp.

DEFA motorvärmarkablar

Defas klassiska gröna kabel är verkligen av toppen kvalite och tål sträng kyla utan att blir stel som de flesta andra kablar, om du bor där det ofta är kallare än -22 kan vi rekommendera att du kikar på Defas MiniPlug Xtreme som är spicialgjort för extrem kyla utan att förlora flexibilitet. Det handlar självklar inte bara om att kabeln ska vara mjuk utan om att en stel kabel böjs många gånger så riskerar man att gummit spricker.

Sladd till motorvärmare

Motorvärmarkablar används för att tillföra ström till bilens motorvärmare, och på så sätt förhindra att en såväl bilmotorn som dess komponenter fryser. Detta är särskilt viktigt under perioder av omväxlande snö, fukt, frost och låga temperaturer. Utan regelbundet användande av motorvärmare riskerar man att såväl öka nivån av motorslitage, men även få uppleva högre bränslekostnader.

För att det ska vara möjligt att använda motorvärmare krävs däremot en kvalitativ motorvärmarsladd. Här hittar ni defa motorvärmarkabel, calix motorvärmarkabel samt ett flertal prisvärda alternativ från mindre kända tillverkare. Men vilken motorvärmarkabel ska man välja? Och är det verkligen nödvändigt? Här tar vi en titt på varför det är en bra idé att noggrant välja motorvärmarkabel.

Rätt motorvärmarsladd

Att välja rätt motorvämarsladd handlar i stor utsträckning om att välja rätt kabel utifrån kontaktdonets utformning. DEFA och Calix är två av de allra mest vanligt förekommande standarderna. Man ser skillnad på dem utifrån att Calix typiskt sett har ett rött skyddslock, medan DEFA har en utformning som gör att hon-kontakterna på kabeln ser något upphöjda ut.

I vissa fall så kan äldre motorvärmare använda sig av särskilda kablar som inte följer moderna normer. Då kan det vara en bra idé att titta på utbudet av icke-standardiserade kablar. Vår strävan är att göra det enkelt att få tillgång till ett så brett utbud av motorvärmarsladdar som möjligt.

Funktionalitet och prisvärdhet

Vi är övertygade om att alla vinner på mer prisvärda och pålitliga produkter. Detta gäller inte minst motorvärmarkablar och liknande produkter. För att alla våra kunder ska kunna få de produkter de efterfrågar, till ett bra och förmånligt pris, ser vi alltid till att utöka utbudet utifrån den efterfrågan som råder. Detta är något vi är övertygade om att alla vinner på. Såväl i det korta som det långa loppet.

loader
Laddar...