Oljeplugg

Om du behöver en ny skruv för oljeavtappningen i ditt oljetråg hittar du den här. Det är bättre att byta innan den blir för dålig och något mer kanske behövs bytas.

Grid
sort-descending

Oljeplugg för oljeavtappningen i oljetråget

oljeplugg

Letar du efter oljepluggar till din bil? Då har du kommit rätt! Här hittar du nämligen ett brett utbud av oljepluggar till de allra flesta bilmodeller till riktigt bra priser. Oljepluggen ser till att oljetanken håller tätt, det är också oljepluggen som du lossar när du ska tömma och byta motorolja i bilens motor. Motoroljan byter man efter ca 1 200 mil och eftersom oljepluggen är så pass liten är det lätt hänt att man lägger ifrån sig den utan att hitta igen den. Men en oljeplugg kan även bli sliten och då måste den ersättas med en ny.

Om din oljeplugg är sliten eller att du av misstag tappat bort den så hittar du din nya oljeplugg här. Du hittar enklast rätt oljeplugg här på mekster.se genom att fylla i ditt regnr i regnr-boxen högre upp på sidan. När du gjort detta enkla steg kommer endast det oljepluggar som passar just din bil att visas. Därifrån är det bara att välja den oljeplugg som du tycker känns bäst.

Vi säljer oljepluggar från de kända varumärkena Autocore, JP Group, Hella, Metalcaucho och vårt egan prisvärda varumärke mekster.

När oljepluggen för oljeavtappning börjar bli runddragen eller gängan känns konstig är det bäst att byta i tid innan det blir ännu mer problem. Därför hittar du ett brett utbud av oljepluggar till ditt Oljetråg här.

Oljetrågsavtappningspluggen skruva loss först innan man tar bort oljefiltret för att minska risken för att drälla med all olja som kommer ut samtidigt. Denna skruv kan med åren bli dålig och utöver att man borde byta själva tätningsringen kan skruven behövs bytas om man råkat runddra den eller liknande.

Det kan vara bra att byta oljepluggen i samband med byte av motorolja och oljefilter så att den inte till slut inte blir runddragen, oljepluggen i sig brukar inte vara särskilt dyr och gör att du får en ny fräsch plugg som håller lång tid framöver.