Kemikaliehantering

Är det dags för ett oljebyte på bilen? Kom ihåg att det är viktigt att hantera spilloljan rätt! Här hittar du därför produkter som underlättar ditt oljebyte och hjälper dig att hantera spilloljan på bästa sätt.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Kategori
Filter
Autocore 3-6 dagar
Trattset
-39%

Trattset

30 kr
Ca marknadspris: 49 kr
Du sparar: 19 kr
Till produkt
Autocore 3-6 dagar
Never Stop Skickas omgående
Autocore 3-6 dagar
Autocore 3-6 dagar
Oljebytardunk
-20%

Oljebytardunk

159 kr
Ca marknadspris: 199 kr
Du sparar: 40 kr
Till produkt
STERMANN 2-4 dagar
M Tork handtork, till M-box
-37%

M Tork handtork, till M-box

699 kr
Ca marknadspris: 1 109 kr
Du sparar: 410 kr
Till produkt

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Hantera spilloljan med en spilloljedunk!

Dags för ett oljebyte? Se till att ta hand om kemikalierna på rätt sätt. Ska du byta olja i garaget så behöver du hantera spilloljan korrekt, vi har produkterna för att du ska kunna hantera kemikalier på bästa vis. Med rätt produkter skyddar du inte bara miljö och garage du kan även förbättra resultatet av oljebytet och hålla samma kvalité som en verkstad. Här hittar du därför produkter som underlättar din hantering av kemikalier i form av spilloljedunkar, oljekannor, trattsett och oljemått. Spilloljedunkar brukar även kallas för oljebytardunkar eller bara kort och gott för oljedunk. Såklart håller alla våra kemikaliehanteringsprodukter hög kvalitet och de säljs till låga priser. Vi säljer kemikaliehantering från varumärket Autocore.