HELLA

I mer än 100 år har Hella skapat nya innovativa produkter för att möta marknadens nya behov och utmaningar. Hella har haft en spännande resa och gått från en liten mekanisk verkstad till att bli en ledande tillverkare av ljus och elektronikprodukter för bilar. Deras teknik och utveckling har gjort att det nu sätter nya standars för hela branschen. Bland Hellas produkter finner du all belysning du kan tänkas behöva för din bil som extraljus, varningsljus och arbetsbelysning.

Hella bilbelysning

Hella har tillverkat bilbelysning i över 100 år och det är därför inte konstigt att de är ett välkänt namn bland bilälskare. Hella vet också värdet av bra belysning och vad dålig belysning kan ha för konsekvenser. Bra och fungerande billampor är nämligen oerhört viktig för att du ska se och bli sedd. Bra bilbelysning kan t.o.m. vara skillnaden mellan liv och död och ska därmed inte underskattas. Detta faktum tar Hella på största allvar och jobbar därför ständigt med att utveckla innovativa belysningssystem som bidrar till hög körkompabilitet och säkerhet. Hella tillverkar mängder av bilbelysning och några av modellerna du hittar här är bland annat:

Hella extraljus

  • Extraljus
  • Strålkastare
  • Baklyktor
  • Positionsljus
  • Dimljus
  • Reflexer
Hella extraljus

Hella tillverkar såväl extraljus som LED-ramper av hög kvalitet i en mängd olika varianter och modeller. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på att du kommer känna dig trygg i mörkret i såväl ösregn som dimma. Inte nog med att Hellas extraljus är extremt funktionella så är det dessutom väldigt estetiskt tilltalande med en snygg design. Deras extraljus är dessutom utformade med en aerodynamisk design för att bidra till så lite bränsleförbrukning som möjligt medan du kör. Majoriteten av Hellas extraljus och LED-bars är E-godkända vilket är ett måste för bilar registrerade efter den 1 januari 2015. Du som däremot har en bil som är registrerad innan det datumet kan köra med båda godkända och icke godkända extraljus. Hellas extraljus kommer med olika ljusbilder, delvis hittar du extraljus med bred ljusbild som lyser brett och en mer centrerad ljusbild som lyser långt och centrerat. Det finns även extraljus som har en fin balans mellan båda delarna. Detta kan även vara bra att tänka på om du planerar att plocka ihop ett eget extraljuspaket så du får med båda delarna. Bland Hellas extraljus finner du även tre olika lamptyper, dessa är:

Köp Hella extraljus och bilbelysning online

  • LED
  • Halogen
  • Xenon

Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av extraljus och annan bilbelysning från Hella till riktigt bra priser. Rätt extraljus till din bil hittar du enklast genom att ta hjälp av vår belysningsguide. Där väljer vi ut vilka ljus som passar din bil beroende på din bils storlek, vart i Sverige du bor och på vilka vägar du främst kör på samt vilken design du vill ha på dina Hella extraljus. All övrig bilbelysning du söker till din bil från Hella hittar du enklast genom vår smarta regnr-box. Det enda du behöver göra för att hitta passande bilbelysning till din bil är att skriva in din bils regnr så kommer endast den belysning som passar din bil att visas i produktlistningen.