Förvaringssystem

Arbetar du mycket i garaget? Se då till att du både har en bra arbetsyta och smart förvaring som gör det enklare för dig att pyssla med alla dina pågående projekt. Några produkter som kommer väl till pass för att skapa en bra arbetsmiljö i sitt garage är bland annat en arbetsbänk, verktygsvagn och verktygstavla. Alla dessa produkter hittar du här nedanför till riktigt bra priser.

Sök med reg.nummer istället

Loading...
Please wait...

Tillverkare
Kategori
Filter
Boxo Skickas omgående

Verktygstavla

1 109 kr
Ord. pris : 1 110 kr
Du sparar: 1 kr
Till produkt
Boxo 2-4 dagar
Gt Line 3-6 dagar
Boxo 3-6 dagar
Boxo 3-6 dagar
Boxo 3-6 dagar
Boxo 3-6 dagar

Om Mekster.se

mekster.se säljer bilreservdelar, biltillbehör, verktyg, bilvård och olja i alla prisklasser. Oavsett prisklass på produkt så har vi mängder med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.

Läs mer om Mekster.se

Verktygstavlor, arbetsbänkar och verktygsvagnar

Behöver du lite ordning och reda i garaget eller ett ergonomiskt sätt att arbeta på? Att besöka ett garage som har rikligt med verktyg är inte ovanligt. Att besöka ett garage med ordning och reda på alla verktyg är däremot lite ovanligare. Är dina verktyg också utspridda i garaget? Att förvara sina verktyg på rätt ställe är inte bara bekvämt det bidrar också till en längre livslängd på verktygen och en säkrare miljö. Se till att skapa lite ordning och reda för dem! Vi har både smarta verktygsskåp och förvarningssystem i olika utföranden. Utöver detta finner du dessutom smarta arbetsbänkar och verktygstavlor som gör det både enklare och bekvämare för dig att arbeta. Vi har alltid bra priser på smarta förvarningssystem. Skulle du mot förmodan hitta samma produkt till ett billigare pris någon annanstans så prismatchar vi!