More info Se färre

Glasrutor

För att du ska kunna framföra din bil säkert behövs god sikt och skydd mot regn, vind och kyla. Det är därför din bil är utrustad med glasrutor så att du ska kunna se i alla riktningar. Här på mekster.se hittar du ett brett utbud av glasrutor till riktigt bra priser.

Loading...

Stenskott på rutan? Här hittar du nya glasrutor!

Din bil är utrustad med glasrutor, dessa skyddar mot väder, vind och kyla och ska dessutom ge dig god sikt i alla riktningar. Ett stenskott eller ett trasigt torkarblad kan skapa sprickor och repor som försämras sikten genom rutan, och de kanske viktigaste för dig som bilförare är bra sikt. Om dina bilglasrutor skulle vara repiga eller på annat sätt trasiga behöver dessa bytas ut snarast så du kan fortsätta framföra din bil på ett säkert sätt med god sikt. Om du fått mindre stenskott på rutan går det ibland att åtgärda dessa med hjälp av reparationskit, men vid större sprickor på rutan behövs det bytas ut.

Du kan enkelt hitta rätt bilglasrutor till din bil här på mekster.se. Fyll bara i ditt regnr i regnr-boxen i början av sidan så kommer endast de glasrutor som passar din bil att synas. Där ifrån får du välja vilken glasruta du behöver utifrån glasrutans placering.

Vi säljer bilglasrutor från JP Group, Jopex och mekster.