2-taktsolja

Vad passar bäst till en 2-taktsmotor? Motorcyklar, snöskotrar och båtmotorer etc. Om ditt fordon kräver en olja som klarar höga belastningsnivåer samt höga varvtal finns det formula som passar just detta. Dessa oljor ger maximalt skydd även under förhållanden där andra typer skulle misslyckas - vi har olika oljor för olika utföranden. Det finns mer än bara prestanda som är värt att ta hänsyn till när man bestämmer vilken 2-taktsolja man ska använda: vissa tillverkare rekommenderar att man blandar direkt i bränslet medan andra föreslår att man använder separata behållare beroende på olja, fordon och tillverkar rekommendationer.

sort-descending

Items 1-12 of 25

Tvåtaktsolja

Tvåtaktsmotorer är väldigt vanligt förekommande och kännetecknas i många fall av förhållandevis höga varvtal och ständigt hög belastning. Det är nämligen under dessa förutsättningar som en tvåtaktsmotor presterar bäst. Men för att alltid ska fungera så bra som möjligt är det oerhört viktigt att ha tillgång till kvalitativ tvåtaktsolja. Här hittar ni ett flertal lämpliga alternativ.

Olja för tvåtaktsmotorer

Då tvåtaktsmotorer ständigt utsätts för höga påfrestningar är det i många fall särskilt viktigt att välja kvalitativa oljor. Särskilt eftersom oljan såväl smörjer som rengör och säkerställer långsiktigt ändamålsenlig motorfunktion. Att säkerställa regelbundna byten och ändamålsenlig olja blir ett givet sätt att maximera funktionalitet och nytta.

Vår ständiga strävan är att göra det enkelt för alla att hitta ändamålsenliga 2-taktsoljor som är ett bra val för samtliga 2-taktsmotorer. Vi har även ett stort utbud av specialiserade oljor för särskilda användningsområden. Därför blir vi ett enkelt val för alla sorts oljerelaterade behov. Om du inte redan nu hittar den olja du letar efter kan du alltid kontakta oss. Genom att utöka sortimentet i takt med att våra kunders förväntningar och önskemål skiftar kan vi se till att alltid leverera kvalitativa 2-taktsoljor som lever upp till de allra högsta förväntningarna.

Använd högkvalitativ tvåtaktsolja

Oljan i din motor är en oerhört viktig del av vad som säkerställer att motorn fortsätter fungera på rätt sätt viktig komponent som hjälper till att hålla motorn igång smidigt. Det hjälper också till att i ett långsiktigt hänseende skydda motorn från slitage. Därför är det viktigt med både regelbundna byten och att se till att den olja man använder är rätt utifrån rådande omständigheter. I många fall är det viktigt att välja olja vars viskositet och egenskaper motsvarar säsong och motorns behov.