CYBER WEEK

Nu är årets största kampanj här! Njut av magiska priser på biltillbehör och reservdelar som förvandlar din vardag till en fartfylld och glittrande magi!

Upp till
50%
rabatt
Upp till -20%

Batteriladdare

Från 759 kr

Bilbatterier

Upp till -40%

Torkarblad

Upp till 400 kr rabatt

Takräcken

Upp till -30%

Motorvärmare

Upp till -20% på Aristar

Bagagemattor

Upp till -30%

Bilvård

Från 4 690 kr

Takboxar

Slumpa bland utvalda Black Weeks-favoriter!

Magiska Cyber Week-erbjudanden!

Spara upp till 15% rabatt på Aristar bagagerumsmattor

Nya generationens bagagemattor av absolut högsta kvalitét av gummi och iögonfallande design, väl genomtänkta praktiska funktion - just nu till magiska priser!


Förtrollande priser på torkarblad för kristallklar sikt!

Upplev magiskt rena rutor med kompletta torkarbladssatser av absolut högsta kvalitet.


Cyber Week-priser på takboxar

Förbered bilen på äventyr med Black Friday-priser på takboxar!

Servicekit för att göra service enkelt & smidigt!

Vi har gjort det enkelt för dig att serva bilen genom att erbjuda kompletta servicekit med delarna du behöver för att utföra service. OBS! Motoroljor säljs separat från våra servicekit. Vår servicekit kan innehålla följande:


Få med dig all din last under sommarens äventyr!

Med en takbox kan man enkelt packa ner allt som behövs för semestern utan att behöva trängas i den redan fullpackade bilen. Det ger också mer utrymme för de större och otympligare grejerna, som tält, väskor och leksaker.


Sidospeglar för släp, husvagn & husbilar

Försäkra dig om att har en bra sikt bakåt när du kör med husvagnen eller med mycket last.

 • Husvagnsspeglar
 • Sidospeglar för släpvagn
 • Sidospelgar för husvagn

Alltid bra priser på reservdelar!

Få bilen att skina i sommarsolen!

5 anledningar till att ha en ren och fin bil i sommar:

 • Skydda bilens lack från skadliga partiklar
 • Ge ett stilfullt intryck, perfekt för affärsresor eller semestern
 • Öka trivseln under bilresor med familj och vänner
 • Minska risken för allergibesvär genom att eliminera pollen och damm
 • Förbättra säkerheten med rena fönster & speglar för bättre sikt

Formanpassade bagagemattor

En kvalitetsmatta håller din last stabilt på plats och förhindrar repor och skador på bilens interiör. Dessutom underlättar den rengöring och underhåll av bagageutrymmet, då smuts och vätskor fångas upp av mattan istället för att tränga in i bilens golv.

Byt ut eller vårda din bils batteri med moderna batteriladdare!

Batteriladdare med avancerade rekonditioneringslägen - har ditt batteri blivit djupurladdat alldeles för många gånger så har vi också kampanjpriser på nya batterier under våra bilvårdsveckor!

Alkoholmätare med hög precision!

Säkerheten först! Med en alkoholmätare kan du snabbt och enkelt mäta promillehalten i din utandningsluft för att säkerställa att eventuellt intag av alkohol har försvunnit ur kroppen.

There's a new sheriff in town - AVA högtryckstvättar - innovation från Norge!

Modellanpassade hundhaller / lastskydd för bagageutrymmet

Det är dags att ta fram hojen! Varför inte göra ett oljebyte innan första turen?

Skepp O'hoj - dags att ge sig ut på sjön!

 • För inom- & utombordsmotorer
 • 2-takts- & 4-taktsoljor
 • Vattenskoteroljor

Motoroljor

Helsyntetiska

Delsyntetiska

Mineraloljor

Med grusade vintervägar kommer tyvärr stenskotten

Tyvärr så kommer vinterns grusade vägar med en mindre uppskattad överaskning ibland. Stenskotten, något som man gärna tar hand om så snart man kan!

Med detta smarta reparationskit för vindrutan så kan du reparera mindre stenskott till ett riktigt bra pris!

643420

Steg 1

Rengör det skadade området på vindrutan med en torr pappershandduk och ta bort eventuella lösa glasbitar genom att försiktigt rengöra stenskottet med rakbladet.


643420

Steg 2

Fäst basen på applikatorn över det skadade området så att öppningen är direkt ovanför ingångspunkten (täck inte någon av sprickorna med sugkopparna) och skruva fast behållaren. Se till att gummitätningen vilar direkt på vindrutan. Detta kommer att förhindra att hartset läcker ut och möjliggöra att tryck byggs upp i behållaren. Fyll nu förseglingsmedlet i behållaren.


643420

Steg 3

Vrid nu tryckkolven medurs in i reparationshartsbehållaren. Släpp sedan tryckkolven från behållaren så att luften som är instängd i den kan komma ut; detta är hörbart. Tillsätt lite mer förseglingsmedel i behållaren och stäng den igen.

En hårtork kan användas för att värma upp området som repareras; detta främjar flödet av förseglingsmedlet. Skruva loss tryckkolven och ta bort applikatorverktyget.

Få nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden

Black Friday & Cyber Monday 2023 - Bilreservdelar och biltillbehör hos mekster.se

Black Friday - reservdelar

Mekster.se fortsätter att haka på Black Weekend trenden som ursprungligen härstammar från USA. Black Weekend är en bra kickstart för julshoppingen där du kan handla julklappar till makalöst bra priser. Vi på mekster.se tycker även att detta är ett ypperligt tillfälle att ge våran 4-hjuliga vän en tidig julklapp. Därför har vi valt att sänka priserna på hela vårt sortiment med upp till 70 % rabatt så du garanterat ska ha möjlighet att hitta en julklapp till din bil eller kanske något till dig själv?

Under vintertid råder andra förutsättningar för dig och din bil med tanke på väderleken. Därför har vi valt ut några varma, smarta och viktiga produkter som vi prissänkt lite extra under Black Friday så att ni ska kunna fortsätta era härliga resor tillsammans trots kyla och halt vägunderlag.

Det kan även vara så att bromsbeläggen börjat gjort sitt, bilschampot tagit slut eller att du saknar en skruvmejsel i verktygslådan. Det gör inget för under Black Friday kommer allt du möjligtvis kan tänkas behöva för att skämma bort din bil kunna handlas till riktigt grymma priser här på mekster.se. Våra Black Friday priser gäller på såväl bildelar som på tillbehör, verktyg och motorolja.

Vad kan jag fynda på mekster under Black Weekend?

 • Motoroljor från världens ledande varumärken inom motorolja!
 • Takboxar och lasthållare från världskända varumärken!
 • Extraljus och LED-bars, även färdiga paketdeals inom extrabelysning!
 • Bromsskivor, bromsbelägg - allt inom bromsar helt enkelt!
 • Kampanjpriser på HELA reservdelssortimentet!
 • Kampanjpriser på nästan alla biltillbehör!

Black Weekend

Black Friday sträcker sig till och med måndag och hela den här galna REA-perioden kallas för Black Weekend. Allt i vår webbutik som du hittar till grymt pris under fredagen kommer du även hitta under lördag, söndag och måndag under förutsättningen att varan finns kvar i lager. Så vänta inte för länge med att slå till på din Black Weekend-deal, du vet aldrig om någon annan hinner före. Vi har laddat upp med mängder av olja och extraljus för att så många som möjligt ska ha möjlighet att göra riktigt bra deals under hela Black Weekend.

Cyber Monday

Förr var Cyber Monday ett startkott för julhandeln på nätet men idag är det snarare en markering för att tala om att Black Weekend lider mot sitt slut. Om du ännu inte handlat dina Black Weekend deals på Cyber Monday är det verkligen dags att ta sig i kragen. Under Cyber Monday har du alltså fortfarande möjlighet att fynda allt från bromsskivor till takboxar här på mekster.se till oförskämt bra priser. Men vänta inte för länge, tänk på att vi har begränsat antal varor på lagret.