10% rabatt på all bilvård med rabattkod!

Använd rabattkod:
NOCO
5 (1)

NOCO Startbooster/starthjälp 1250 A - Boost X GBX45

Bästsäljare

I lager,

Totalt:
Totalt:
  • Bärbar litiumstarter för 12-voltsbatterier
  • Klarar fordon upp till 6,5-liters bensin- och 4,0-liters dieselmotorer
  • Kan användas på bilar, motorcyklar, lastbilar, terränghjulingar, båtar, husbilar, skåpbilar, stadsjeepar, traktorer och mer
  • Har en kapacitet på 1250 A
  • Kommer med en USB-C kabel
  • USB-C adapter rekommenderas för att användas, men ingår ej

Köp även till

Laddare till Start Booster
Laddare till Start Booster
999 kr

Produktbeskrivning

Värstingmodellen av GB40 är äntligen här - GBX45

En uppgradering av GB40? Nej inte om du frågar Noco. De säger nämligen: "This isn't an upgrade. It's a whole new series - the Extreme Series." Vilket kanske inte så konstigt, för GBX-serien är verkligen något utöver det vanliga. I den nya GBX-serien får du en rad nya funtkioner och finsesser, vill du jämföra GB40 och GBX45 kan du se några av skillnaderna nedan.

GB40 vs GBX45

Specifikation GB40 GBX45
Batteristorlek 1000 A 1250 A
Internbatteri 24-Watttimmar Lithium-Ion 31-Watttimmar Lithium-Ion
För besinmotorer upp till 6 liter 6,5 liter
För dieselmotorer upp till 3 liter 4 liter
USB-anslutning USB-in: 2.1A Micro-USB / USB-out: 2.1A USB USB-in/out: 60W USB-C / USB-out: 2.1A USB
Snabbladdning till mobiltelefon (USB-C out) Nej Ja
Snabbladdning av startbooster (USB-C in) Nej Ja

Det här är NOCO Boost X GBX45!

gbx45

Oöverträffad mångsidighet

En helt ny boostserie

Noco introducerar en ny typ av snabbstartupplevelse med deras senaste PX Lithium-teknik som ger otrolig kraft, ultrasnabb laddning och oöverträffad mångsidighet. Det här är ingen uppgradering – det är en helt ny serie. Nya Boost X erbjuder mer startkraft och släpper lös maximal kraftleverans för de mest krävande starterna. Parat med USB-C Power Delivery-teknik för att ladda upp vansinnigt snabbt.

gbx45

Boost X är nu turboladdbar. Den är utrustad med USB-C-teknik som i kombination med power delivery ger dig blixtsnabba laddningar. Ladda GBX45 helt på 48 minuter, eller gå från 0 % till snabbstart på bara 5 minuters laddning. Med Boost X:s 60W USB-C-ingång och -utgång är det möjligt att ladda upp till 5X snabbare. Använd kompatibla laddare upp till 60W för att öka din laddningshastighet.

gbx45

Starta fordon inom 60 sekunder. När nedräkningen på 60 sekunder är klar måste enheten stängas av och sedan slås på igen för att initiera en ny snabbstartsekvens.

gbx45

NOCO's klassiska UltraSafe-teknik fast bättre. UltraSafe 2.0 är fortfarande deras enkla, misstagsfria design med gnistsäker teknik och omvänd polaritetsskydd, men med förbättrad termisk effektivitet och energihantering för att ge bättre prestanda och längre batteritid.

gbx45

Använd som en vanlig powerbank. Dess interna powerbank ger 60 watt ström - både in och ut - för att utan ansträngning driva dina favorit USB-C-enheter, som telefoner, surfplattor, bärbara datorer, bärbara enheter och mer.

gbx45

gbx45

Boost X är mer än en starthjälp, ett användbart verktyg för daglig användning och nödsituationer. GBX45 är utrustad med en 100-lumen LED-ficklampa med olika ljusstyrkalägen, SOS och nödblixt – praktiskt att ha vid vägkanten- eller som roadtrip-verktyg.

gbx45